Team meeting with display
Team meeting with display

Tjenester og løsninger til skærme

Sørg for, at du kombinerer det rette værktøj og software med din skærm for at opnå korrekt anvendelse og maksimal effekt.

Skærm for alle miljøer

Vi giver dig ydelser, der matcher produkterne, du får en løsning, der passer til din virksomhed. Vores dedikerede team af kvalificerede, erfarne AV-konsulenter arbejder tæt sammen med dig for at levere skræddersyede tjenester og løsninger, der opfylder dine behov.

A/V løsninger

Vi har løsninger, der er tilpasset din virksomhed og dine behov.

People in a meeting

BIG PAD Interaktive displays

Tag dine møder og uddannelser til et helt nyt plan med vores udvalg af interaktive skærme. Sharp BIG PAD muliggør nemt samarbejde i dit klasserum og møderum.

A team meeting using a Windows Collaboration Display

Windows collaboration display

Oplev fordelene ved at anvende Microsoft 365 og Microsoft Teams til at skabe effektive møder, visualisere idéer og understøtte samarbejdet - selvom dine mødedeltagere arbejder på afstand.

A man serving a pizza

Display for digital skiltning

Digital skiltning, eller digital signage som det også kaldes, er en nem måde at øge interaktionen med dine besøgende på. Digital skiltning og videovægge anvendes i butikker, indkøbscentre, sygehuse og alle typer af områder, hvor et budskab skal ud

Tjenester og løsninger til skærme og AV

Uanset dine krav tilbyder vores AV-løsninger en bred vifte af installationsmuligheder og intuitiv software til at formidle dit budskab

A shopping mall

Videovægge

Vores videovægge er designet til uafbrudt drift døgnet rundt og har et lavt strømforbrug, så du kan nå ud med dit budskab på en tydelig og nem måde, samtidig med at dine omkostninger holdes nede.

Sharp touch viewing software

AV Software

Uanset om du underviser, træner, samarbejder, projektleder eller bare brainstormer, vil vores suite af intuitive interaktive softwareapplikationer bringe dit budskab igennem

Stand and wall mount

Tilbehør til skærmer

Ikke alle kommercielle rum ser ens ud. Med dette i tankerne tilbyder vi en bred vifte af installationsmuligheder på tværs af alle vores AV-løsninger. Fra vægmontering til mobile stativer, højdejusterbare ophængsbeslag og mere - uanset dine krav har vi en løsning.

AV-installation og træning

Sharps højt kvalificerede AV-installationsteam omfatter AV-konsulenter, ingeniører og betroede partnere, som arbejder sammen med kunden om at installere AV-løsninger.

Vi forstår vigtigheden af at gøre teknologien så let, som den overhovedet kan være for din organisation. Vores produkter er designet til at være intuitive og brugervenlige. Vores skræddersyede træningsprogrammer sikrer, at du får mest muligt ud af dit AV-udstyr.

Uanset om du har en stærk teknisk baggrund, eller du er ny i verden af audiovisuel teknologi, udvikler vi et tilpasset AV-træningsprogram for at sikre, at brugerne forstår hver eneste funktion.

 

Friendly trainer with displays