Laserprintere

Hvordan fungerer laserprintere?

Laserprintere anvender laser til at oplade tromlen i printeren elektrisk, derefter overføres toneren, der smelter og sætter sig på papiret ved udskrivning.

Laserprintere er standard på de fleste modeller og ikke bare for printere til skrivebordet, men også for multifunktionsprintere og laserkopimaskiner.

Laserprintere anvender toner og ikke blæk. Med CMYK-toner (cyan, magenta, gul og sort) får du både sort/hvid og farveudskrifter, den findes i farvelaserprintere og andre laser printere. En A3 eller A4 sort/hvid printer har kun sort toner.

BP-70M65 product image

Hvilken laser printer er bedst?

Er det en A3 farve printer, en kopimaskine med høj kapacitet eller en multifunktionsprinter eller en mellemting? Laserteknikken findes i mange forskellige modeller og versioner. Det betyder, at du kan finde en, der passer helt nøjagtigt til dine behov.

Trådløse multifunktionsprintere er et godt valg, hvis du ønsker at udskrive hurtigt og nemt fra en valgfri mobiltelefon, tablet eller computer, der er tilsluttet i dit wifi-netværk.

Product-Printer-MX-8081_FN22

Mere sikker udskrivning

Virksomhedens data er værdifulde. Derfor har multifunktionsprinterne de bedste sikkerhedsfunktioner til at beskytte mod trusler. Du har sikkert kendskab til risikoen for hackere. Multifunktionsprintere er ligesom computere. De har processorer, hukommelse og lagerplads.

De bedste printere har indbyggede funktioner til at beskytte dine data. Sørg for, at dine data kan krypteres, og at det kun er programmer, der er godkendt på hvidlisten, der kan få adgang til systemet. Opret arbejdsgange til at lave back-up med gemte indstillinger for at lette gendannelse efter et eventuelt angreb.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Intelligent dokument- og udskrivningshåndtering giver gode arbejdsgange

Med software til udskrivningshåndtering kan du både få kontrol og oversigt over alle dine laser printere. Du kan give teams og enkeltpersoner forskellig adgang til printerne. Du kan for eksempel give visse afdelinger mulighed for farveudskrivning eller dupleksudskrivning, mens andre, der ikke har brug for disse funktioner, hindres i at anvende dem.

Med secure release software kan du også tilføje sikkerhedsfunktioner til at styre anvendelsen af printerne, så du samtidig kan beskytte dataene og reducere papirforbruget.

 

 

 

Office workers working at desk and an informal meeting