Hands typing on a computer
Hands typing on a computer

Internet og netværk

En stabil og sikker forbindelse er en selvfølge i dag. Vi installerer og tilpasser netværket efter virksomhedens behov . Samtidig får I et klart overblik over jeres IT-miljø.

Trådløs forbindelse

Det er vigtigt, at wi-fi er tilgængeligt for at kunne understøtte din medarbejdere og kunder med en stabil og sikker forbindelse. Vi begynder med at kortlægge dine faciliteter for at finde den rigtige løsning, derefter installerer vi et trådløst netværk, så der er rækkevidde og internetforbindelse overalt. Ved at anvende flere adgangspunkter gør vi det muligt at være forbundet overalt, selvom du eller dine kunder flytter rundt.

Og for at være på den sikre side og undgå at belaste netværket, som du anvender til at drive dine forretninger, kan vi nemt konfigurere et særskilt gæstenetværk, som dine gæster og kunder kan koble sig op på.

person typing on computer

Tilpasset med henblik på kontrol

I får et netværk tilpasset virksomheden til en fast, månedlig udgift, og vi garanterer tilgængelighed og funktionalitet. I slipper for at skulle tænke på omkostningerne forbundet med investeringer, drift og vedligehold og kan i stedet for fokusere på jeres kerneforretning.

Vi leverer service, vedligehold, opdateringer og, hvis I bestiller det, yderligere netværksudstyr. I får fuld kontrol over internet, WAN/LAN-netværk og firewalls. I kan nemt administrere og tilpasse rettigheder på brugerniveau og pr. adgangspunkt.

I kan tilbyde kolleger og gæster en stærk internetforbindelse uden afbrydelser i hele bygningen. 

A woman working on a laptop