A person typing on a laptop
A person typing on a laptop

Firewall

Beskyt dine forretningssystemer og data mod skader med vores stærke firewall. Sharp leverer en række forskellige sikkerhedsløsninger inklusive firewalls, der giver beskyttelse med bekvem styring.

Bliv beskyttet mod cybertrusler

Cybertruslerne bliver ved med at brede sig og bliver mere og mere avancerede. Derfor er organisationer i alle størrelser nødt til at være påpasselige og beskytte sig mod nye, potentielle risici. Det er afgørende at have en effektiv og gennemtænkt strategi for cybersikkerhed.

A man using a laptop

Hvad er en firewall?

Firewalls spiller en afgørende rolle i sikringen af jeres forretningssystemer og data mod hackere, skadelig kode og vira. Og eftersom datamængderne bliver ved med at vokse eksponentielt, med informationer gemt på flere platforme og steder, skal jeres firewall beskyttelse kunne følge med.

Sharps firewalls giver den øgede sikkerhed, som jeres virksomhed har brug for – I kan tage det ganske roligt. Jeres sårbare og værdifulde entry-punkter sikres mod uønskede parter.

person typing at computers

Designet til din virksomhed

Vores skræddersyede firewall som tjeneste kan tage tage hånd om jeres programmer og systemer samt alle de data, der findes på  letvægts bærbare, stationære computere, mobiltelefoner og servere. Vores løsninger opfylder også standarderne i databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi kan desuden proaktivt overvåge mistænkelig adfærd og gøre dig opmærksom på det, når den opstår. Du behøver ikke bekymre dig – vi klarer det hele for dig.

Firewall som tjeneste indeholder værktøjer, der er særligt designet til at hindre indtrængen, gateway-antivirus, detektering af trusler og kontrol med programmer samt blokering heraf, forebyggelse af datatab og DNS-overvågning.

Det er indlysende, at der skal indgå en firewall i enhver virksomheds IT-infrastruktur. Din datatrafik overvåges og gennemsøges for fejl af eksperter, og den beskytter alle dine systemer og enheder. Firewall som tjeneste er en tjeneste, der kombinerer hardware og styring via cloud tjeneste, så du altid kan være sikker på, at du er beskyttet.

A woman working on a laptop