LED-skærme

LED-skærme både ude og inde

Når du vil fange et publikum, informere eller fremhæve dit budskab, er mulighederne brede, når du vælger en LED-skærm. Det er en investering med lang levetid. Skærmenes fleksible pasform - væggen behøver ikke engang at være lige, og du kan vælge størrelse og form og sætte forskellige størrelser sammen kant-til-kant uden synlige samlinger. Ved hjælp af naturlige og levende billeder gør de et imponerende indtryk.

Sharp led screen

LED-vægge passer i de fleste miljøer

LED-vægge bruges i dag til at vise lyst og højkontrast billedmateriale en række forskellige steder både indendørs og udendørs. Afgangstavler i lufthavne, skilte ved motorveje, på husfacader, i butiksmiljøer, på kontorer samt på sports- og musikscener eller i kirker. Mange af disse miljøer var tidligere domineret af trykte eller malede overflader. Fordelene ved LED-teknologien er, at du kan ændre billedet og dermed gøre annoncefladen interaktiv og foranderlig, samtidig med at du reducerer driftsomkostninger og serviceomkostninger.

Sharp LED screen  indoor

LED'er skaber billeder

En LED-væg er en slags skærm, hvis overflade består af mange små dioder, der tilsammen danner et billede. I modsætning til LED-teknologi i laserprojektorer, i traditionelle tv-skærme og monitorer, er det lysdioden, der skaber billedet.

I starten var LED-vægge sorte og hvide og blev derefter brugt til at vise f.eks. storstilet trafikinformation, simple beskeder eller sportsresultater. Dioderne skulle så kun være slukket (sort) eller tændt (hvid). I en moderne LED-væg er der RGB-dioder, der kan gengive alle tænkelige farver. Ved hjælp af en processor viser de mange små dioder et billede. Hver diode er så en pixel. Det betyder teoretisk, at opløsningen på en LED-væg kun er begrænset af, hvor stor den er, og hvor mange pixels den består af.

Sharp LED screen

Hvilken størrelse LED-væg er den rigtige?

Hvis du vil vise indholdet i fx 4K, altså 3840x2160 – spørgsmålet er, hvor seeren er uden at se de enkelte dioder. Jo længere væk, jo større er afstanden mellem hver diode og jo større er væggen. Mange af de LED-vægge man ser udendørs har kun opløsning i FullHD, altså 1920x1080 dioder, da synsafstanden ofte er lang.

Sharp LED screen

Når ud til målgruppen i mange miljøer

Gennem de forskellige monteringsmuligheder - loft, stativ og ophængning, er mulighederne uendelige. LED-skærme er tyndere, lysere og giver skarpere billeder og egner sig både udendørs og indendørs i gallerier, lufthavne, sportsfaciliteter, i virksomheder og i butikker.

Sharp Led screen foyer

To forskellige typer LED-skærme

Edge-lit LED gør det muligt at skabe ekstremt tynde skærme, mens baggrundsbelyst LED giver et jævnt lysflow af LED'er over hele billedfladen og bedre kontrol over sorte og farver.

Sharp LED screen