Sort/hvid printere

Alle har ind i mellem brug for at få adgang til en enkel og pålidelig printer

Hvis man ikke har behov for en farve kopimaskine eller en farve printer, er en sort/hvid printer en omkostningseffektiv printer til kontoret. Vores sort/hvid laser printere mangler hverken kvalitet eller kopi- og printhastighed.

Lad ikke tempoet blive sænket på grund af en langsom printer. Sort/hvid printere er nogle af de hurtigste printere, der findes, så glem ikke at tjekke hastigheden pr. side og 1. kopi tid. Hvis problemet er pladsen, så kig på en mindre pladskrævende printer til skrivebordet.

Hvis du tilvæl ger trådløs forbindelse, kan du udskrive hurtigt og nemt fra valgfrie mobiltelefoner, tablets og computere i dit wifi-netværk.

BP-70M65

Undgå tidsspilde

Du kan også overveje en sort/hvid multifunktionsprinter. En multifunktionsprinter kan blandt andet benyttes som printer, fax, scanner og kopimaskine. Det betyder, at du får mange funktioner samlet på ét sted. Du kan desuden tilføje funktioner til efterbehandling for hurtigt og nemt at kunne fremstille en flot brochure med ryghæftning.

Du bør nøje overveje dit udskrivningsbehov. Har du brug for A4- og A3-format? Tit er et større format mere anvendeligt, og måske har dine kolleger brug for A3-udskrifter?

Ved hjælp af en multifunktionsprinter er det nemt at forvandle papirdokumenter til digital information ved at scanne dem. Og du kan scanne og sende direkte til en modtager eller til din egen e-mail-adresse.

 

Sharp Stockholm print secure säkerhet Julia o Alex

Beskyt dine data

Printere kan nøjagtigt ligesom computere blive hacket. En printeren kan også indeholde information, der ikke må ende i de forkerte hænder. Så det er vigtigt at beskytte printerens data på samme måde som andre enheder med virksomhedsinformationer.

Sørg altid for at have sikkerhedsfunktioner såsom kryptering, whitelist og selvhelende software, der gendanner indstillingerne og laver back-up.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Smart management for printerrutiner og sikkerhed

Med software til udskrivningshåndtering kan du både få kontrol og oversigt over alle dine printere og multifunktionsprintere.

Med softwaren til dokument- og udskrivningshåndtering kan du give teams og enkeltpersoner forskellig adgang til printerne. Man kan for eksempel give nogle afdelinger mulighed for farve- eller dupleksudskrivning, samtidig med at andre, der ikke har behov for disse funktioner, hindres i at bruge dem.

Med secure release software kan du også tilføje sikkerhedsfunktioner til at styre anvendelsen af printerne, så du samtidig kan beskytte dataene og reducere papirforbruget.

Office workers working at desk and an informal meeting