Managed Print Services

Vores specialistkompetencer

Mange virksomheder har ikke tid, ressourcer eller den rette kompetence, der kræves for at håndtere deres printere effektivt og oprette rutiner for udskrivningssikkerhed.

Som et alternativ anvender mange Managed Print Services (MPS) som en del af deres dokument- og udskrivningshåndtering. Hvad er MPS? Kort sagt betyder det, at en ekstern leverandør overtager ansvaret for håndteringen af dit udskrivningsmiljø og dine printere. Målet er at anvende en centraliseret tjeneste, der fjerner unødvendig administration, holder omkostningerne på et minimum og højner produktiviteten. 

Det drejer sig om at vælge en leverandør, der har erfaring og teknisk kompetence til at få  maksimalt udbytte af din printer og kopimaskine.
 

 

people-discussing-sitting around table-office

Opnå en effektiv udskrivningshåndtering

Sharps MPS-løsninger er udformet med det formål at kontrollere omkostningerne til dokumentgenerering og gøre arbejdsgangene mere effektive, og de kan tilpasses efter behov.

De kan øjeblikkeligt reducere omkostningerne og øge effektiviteten, fra når du klikker på "udskriv", "scan" eller "kopiér", til når du indsamler, omdeler eller gemmer det færdige dokument.

Finger-pressing-printer-panel product MX-C607F

Skræddersyede printtjenester

Vores MPS (Managed Print Services) er opdelt i forskellige trin. Det begynder med en omhyggelig vurdering af dine udskrivningsbehov og omkostninger. Sammen vil vi fastlægge og implementere en strategi til håndtering og optimering af dit udskrivningsmiljø. Vi udarbejder en løsning baseret på den måde, du ønsker at arbejde på.

Dette kan du få hjælp til: 

•    Få styr på forbruget og omkostningerne – At håndtere programmer til udskrivningstjenester, for eksempel MFP-baseret (uden server) til secure release giver bedre kontrol over anvendelsen af udskrivning og mindsker udskrivningsmængden med op til 18 % uden at forringe produktiviteten. Det gør det muligt at koble udskrivningsomkostningerne til forskellige interne udgiftsposter eller projekter.

•    Øge produktiviteten og præstationerne –Vi kan hjælpe dig med at finde nye rutiner og optimere præstationerne for dine eksisterende processer og ressourcer. Vores nyeste MFP enheder tilbyder også hurtig, pålidelig udskrivning, brugervenlige funktioner og tæt integrering med cloud-tjenester og mobile enheder. Ved at bestille forbrugsmaterialerne automatisk, begrænses antallet af unødvendige afbrydelser, og du kan altid opretholde produktiviteten. 

•    Beskytte informationer og miljøet – Sharps printere og kopimaskiner er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dine informationer mod en række forskellige trusler, når de skabes, deles og gemmes. De er også certificeret i henhold til RoHS, direktivet om affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) og Den Blå Engels miljøkriterier. 
 

People-around table-having meeting