Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner
Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Klasserum

Interaktive skærme til skoler og klasserum for at begejstre og engagere eleverne og levere spændende undervisning, der gør indtryk på dem.

Del mere, og inspirér eleverne

Fra de tidligere år til skolen, gymnasiet, universitetet og så videre er klasserummet det sted, hvor elever under uddannelse udfolder deres aktiviteter og lærer. Det er i dette rum, underviserne holder timer, undervisningssessioner, kurser og forelæsninger, der gør et varigt indtryk på deres elever. Derudover spiller de en afgørende rolle, idet de skaber rammerne for at inspirere, samarbejde og samle idéer og kreativitet.

 

Innovativ teknologi til moderne klasserum

Løsningerne såsom skærme i klasserummet, der engagerer eleverne uanset deres alder og faget, er afgørende for at skabe et produktivt rum.

Interaktivitet med touch skærm-funktioner er for eksempel en fremragende måde at engagere eleverne på i undervisningen, få dem til at fordybe sig i dagens emne og holde på deres opmærksomhed.

 

 

 

Three students working on interactive display-Audio Visual-Product

At samarbejde og lytte

Eleverne lærer, lige fra de er helt små, hvor vigtigt holdarbejde og samarbejde er, og vores interaktive skærme til skoler hjælper dem dermed på en ideel måde.

Eftersom det er nemt at tilføje, se og interagere med informationer på en interaktiv skærm i klasserummet, bliver præsentationerne og gruppearbejdet i klassen sjovere, og de får en varig effekt.

Sharp gør det sjovt og skaber fokus på klasserummet

Øg produktiviteten, og giv mulighed for mere effektiv undervisning ved at bringe interaktive elementer ind i klasserummet. 

Young students in classroom with teacher-Audio Visual-Product