Kopimaskiner til skrivebordet

På hjemmekontorer og på steder med trang plads

Uanset om du har brug for en printer til dit hjemmekontor, har en mindre virksomhed eller arbejder i et team, kan en kopimaskine til skrivebordet være den perfekte løsning for at kunne udskrive, kopiere og scanne. Den er lille og kan placeres på et bord, og derfor fungerer den godt i omgivelser med lidt plads.

Product-Photocopier-MX-C357F

Små, men flittige

En kopimaskine til skrivebordet har mange funktioner, men udskiller sig fra en A3 farve kontor printer, som placeres på gulvet. Fælles for de mindste A4 sort/hvid printere til skrivebordet, der også kaldes alt-i-et-printere eller multifunktionsprintere, er, at de fungerer som kopimaskine, printer, scanner og fax, men de er designet til at passe til forskellige behov og har forskellige pladskrav.

Praktiske og kompakte kopimaskiner til skrivebordet er særligt designet til at passe ind på steder med lidt plads, såsom en hylde eller på et skrivebord. Med intelligent teknologi er de parate til at blive tilsluttet og fungere med det samme. Kopimaskiner til skrivebordet hører oftest til i mindre virksomheder og på hjemmekontorer.

Woman working at home office with laptop and printed documents

Høj sikkerhed

Har du hørt om, at hackere har fået adgang til ubeskyttet data? Printere til skrivebordet kan udstyres med en harddisk eller SSD-hukommelse, der gemmer alle data, udskrifter, scannede dokumenter og kopier, der kan blive udsat for tyveri og manipulering. Mange kopimaskiner til skrivebordet af høj kvalitet har i dag en række forbedrede sikkerhedsfunktioner, som standard eller tilvalg, for at beskytte virksomhedens data på harddisken, inklusive:

  • S/MIME kryptering for sikker e-mail-trafik.
     
  • Serverløst system for secure release.
     
  • Whitelist giver godkendte programmer adgang til systemet.
     
  • Overvåg anvendelsen af maskinen
Man-pressing-lock-icon-on screen

A4 eller A3?

Den vigtigste grund til at vælge en A4 sort/hvid kopimaskine eller en A4 farve kopimaskine til skrivebordet er, at de passer fint ind på steder med lidt plads, så du kan kopiere og udskrive uden at bruge meget plads. Udskrivning i A3-format kræver mere omfattende teknik.

Så hvis du for eksempel skal lave hæfter, plakater og reklamedisplays, så har du brug for en A3 farve kopimaskine eller en A3 sort/hvid kopimaskine, der kan klare arbejdsmængden og udskrive i de større størrelser.

Innerfinisher

Enkel, alsidig og praktisk

Som navnet antyder, skal en printer til skrivebordet befinde sig indenfor rækkevidde, så du nemt kan kopiere og udskrive, hvilket gør din hverdag mere bekvem og praktisk. Dette er en printer, der er yderst nyttig i mindre virksomheder, og når dine behov og din virksomhed vokser, kan du opdatere den med tilvalg, så du opskalerer, for eksempel med yderligere papirskuffer for at øge kapaciteten og dermed flytte printeren fra skrivebordet til at stå på gulvet.

Hjemmekopimaskiner og -printere behøver ikke stå på gulvet. Hvad enten du leder efter en almindelig kontor printer eller en, der kan udskrive i farve med forskellige tilvalg og efterbehandlingsmuligheder såsom hulning og hæftning, så kan du tilpasse din printer til dine behov.

 

Woman at desk in small office with printer in background