Projektorer

Informere, præsentere og imponere

Projektorer er en fleksibel løsning til at informere, præsentere og måske endda imponere dit publikum. De er perfekte alternativer til skærme og LED-vægge, hvor du ikke kan have en permanent installeret skærm.

Projektoren passer ind i mange forskellige typer rum; klasseværelser, auditorier, mødelokaler og konferencelokaler, og du kan vælge mellem mobile og stationære modeller, der kan placeres stående, på væggen eller monteres i loftet. Det er vigtigt at tage udgangspunkt i rummets størrelse og tage højde for belysning og lysindtrængning. Projektorer har lang levetid og lave driftsomkostninger, fordi der er lange tidsintervaller for lampe- og filterskift.

Projektor mässa

TRE TING AT TÆNKE OVER

Lysstyrke

Lysstyrken måles i ANSI Lumen og bør ikke være under 3.000. Jo højere ANSI Lumen værdien er, desto højere lysstyrke på projektoren. Det betyder, at i et mørklagt rum er en projektor med en lavere lysstyrke tilstrækkelig, mens et rum med direkte sollys kræver en højere for at opnå god kvalitet og god farvegengivelse.

Sharp projektorer

Billedopløsning

Opløsning beskriver antallet af pixels, der udgør et billede. Jo højere pixeltæthed, jo skarpere er billedet. En god projektor, der vil overbevise med sin billedkvalitet, bør have mindst WXGA billedopløsning (1280x800), mens en Full HD-projektor (1920x1080) kan vise tekst og billeder på større projektorlærred. For den bedst mulige kvalitet anbefales projektorer med 4K-opløsning (3840x2160). Vælg mellem et stationært eller flytbart lærred, der er tilpasset projektoren for at fylde hele lærred.

Projektor sportbar

Lydniveau

I lokaler med lavt til loftet kan det være vigtigt at vælge en projektor med et lavt dB i lydniveau, så støjniveauet ikke generer mødedeltagerne.

Projektorer