Two people talking
Two people talking

Backup og lagring

Det er i dag af højeste betydning for virksomhederne at have adgang til virksomhedens informationer, når de har brug for dem, via backups og lagring.

Din it-katastrofegenopretningsplan

At opbygge et IT-miljø, der reducerer risikoen for uønskede afbrydelser og tab af informationer, er en meget vigtig del af dagens moderne virksomhedsstrategier. Der sker ulykker og fejl. Man kan ved en fejltagelse komme til at fjerne vigtige informationer eller klikke på et link, der kan medføre, at virksomheden påvirkes af skadelig virus. Sådanne hændelser er svære at undgå, og risikoen for, at de opstår, forsvinder aldrig helt. Derfor er det vigtigt at sørge for, at den afbrydelse, som hændelsen medfører, varer så kort tid som muligt, så virksomheden hurtigt kan komme tilbage til normale tilstande.

At have en god backupløsning er en af de vigtigste grundpiller for at opnå et trygt og sikkert IT miljø. Med vores backup-service tilbyder vi en moderne, tryg og sikker løsning, som bygger på afprøvet teknologi, der er udviklet til virksomheder og organisationer. Alle backupdata gemmes krypteret og sikkert i vores datacenter, og tjenesten omfatter selvfølgelig assistance til at gendanne data om nødvendigt.

man working at computer

Ikke altid en ulykke

Menneskelig fejl - Med teams, der arbejder sammen om dokumenter, er sletning af data ved et uheld ikke så ualmindeligt, som du måske tror.

Cyber ​​angreb - Fra phishing-e-mails til malware er cyberkriminalitet stigende – og sætter typisk sig for at stjæle eller korrupte følsomme oplysninger.

Hardwarefejl - Efterhånden som teknologien fortsætter med at udvikle sig, sker fejl sjældnere i disse dage. Men når de gør det, kan de give store problemer.

Hardwaretyveri - Med flere mennesker, der arbejder eksternt, går flere enheder til gengæld tabt eller stjålet.

Naturkatastrofe - Brande, oversvømmelser eller globale pandemier kan alle stoppe forretningen i deres spor.

Strømafbrydelse - Virksomheder kan ikke fungere uden strøm, og nogle gange kan udfald vare i nogen tid.

man in comms room

Vi er her for dig

Vi ved, hvor vigtigt IT er for virksomhederne. Når uheldet sker, og dine informationer eller data går tabt, kan det hurtigt påvirke både medarbejderne og virksomheden. Hvis personerne ikke kan udføre deres arbejde, mister du tid og penge. Det er det sidste, vi ønsker, og derfor står vores IT-helpdesk altid til rådighed for dig.

Vores supportteam består af dygtige og certificerede teknikere, som er parate til at yde IT support til din virksomhed så hurtigt som muligt, døgnet rundt.
 

people in a meeting room