Office workers in a modern co-working office space
Office workers in a modern co-working office space

Services til arbejdspladser

Samarbejd i møder og administrer nemt occupancy med innovativ teknologi designet til at skabe en smartere arbejdsplads.

Services og løsninger

Innovation til smartere arbejdsmiljøer

Fremtiden er nu - med hybrid og agilt arbejde, der ikke længere er en sjælden arbejdsfordel, er det smarte kontor allerede her, og Sharp har teknologien til at hjælpe virksomheder med at komme i gang. Vores smarte arbejdspladsløsninger er designet til at skabe et miljø med produktivitet og kreativitet gennem nemt samarbejde i møder eller ledelse af den daglige drift af virksomheden.


Forøg besøgendes sikkerhed. Forbedr Occupancy Management af den hybride arbejdsplads og forenkl driften af teknologien, samtidig med at tiden forkortes for at få data og information, hen hvor det skal være - alt sammen fra en app på din telefon.

Synappx™ Services

For at betjene stadigt mere fjernt og smidigt arbejde er Sharps Synappx™ Services en platform af intelligente apps og tilslutningsværktøjer designet til at arbejde med din eksisterende teknologi og hjælpe dig med at arbejde og kommunikere med dine teams hurtigt og nemt.

People clapping in a meeting room with an on-screen presentation and printer in the background

Gæstestyring

Virksomhederne kan ved at benytte gæstestyringssoftware, såsom berøringsfri indtjekning, registrere gæsterne digitalt.

Systemet gemmer deres oplysninger under besøget, inklusive - deres navn, hvem de besøger, virksomhedens navn, dato og klokkeslæt. Intelligent software sender automatisk en e-mail til den person, som gæsten skal besøge, med alle oplysninger og foto-id for at sikre yderligere, at det er meningen, at de skal være der - det hjælper også med at træffe forberedelser til mødet. Systemet kan desuden informere gæsterne om virksomhedens sikkerhedspolitik og retningslinjer.

Gæstestyring sparer tid for alle, idet gæsterne ikke længere skal vente på, at receptionisten har tid til at tjekke dem ind, og derefter på, at der kommer nogen og henter dem i receptionen.

Visitor-at-reception-sign-in-screen