Kontorprintere

Pålidelige og brugervenlige og af høj kvalitet

Kontor printere er vigtige på mange arbejdspladser, for ligegyldig hvor meget vi anvender digitale tjenester, så kan trykte dokumenter være nemmere at læse, og de er ofte nødvendige for mange slags arbejdsgange i forskellige brancher, fra retspleje og sygepleje til produktionsvirksomheder og detailhandel.

MX-C428P

Store, små og alt derimellem

Kategorien kontor printere indeholder et bredt spektrum og kan omfatte forskellige funktioner og størrelser og forskelligt ekstraudstyr – store og små, farve eller sort/hvid. Eller hvis du ønsker en multifunktionsprinter, der kan klare udskrivning for flere teams eller fritstående, trådløse printere, perfekte til kontoret eller områder med begrænset adgang til netværksudtag.

Visse printere er virkelig "bare" printere – de udskriver ganske enkelt dokumenter og intet andet. Multifunktionsprintere – multifunktionssystemer, også kendt som mfp – kan bruges som printer, scanner, fax, lagringsenhed og kopimaskine med mere. Du har også mulighed for at tilføje efterbehandlingsfunktioner som klammer og hulning, og hvad du ellers har brug for. A3 multifunktionsprintere er perfekte til store formater som tegninger og regneark.

BP-70M65

Skal du vælge en kontor printer eller en printer til skrivebordet?

Printere til skrivebordet er et populært valg til hjemmekontoret eller på steder med begrænset plads og et behov for A4 farveudskrivning. På trods af deres størrelse kan visse modeller også klare A3 udskrivning i både sort/hvid og farve. Ligegyldig om du har brug for en enkel A4 sort/hvid printer eller en A3 multifunktionsprinter, så findes der ekstraudstyr, der passer til dine behov.

Printere til skrivebordet er den ideelle løsning til små teams eller virksomheder med lave udskrivningsvolumener, mens kontor printere er bedre egnede til virksomheder med større udskrivningsvolumener.

Printere med høj kapacitet og produktionsprintere er særligt designet til at være hurtige og pålidelige i alle mulige miljøer. De traditionelle, store, gulvstående printere er naturligvis egnede til teams eller afdelinger med et højt udskrivningsbehov, hvor det vigtige er volumen, hastighed og papirformat.

Modern office with printer and display-Product

Har kontor printere brug for sikkerhedsfunktioner?

Printere har den samme type komponenter som din computer, så de kan også blive udsat for hackere. Printere bør være udstyret med sikkerhedsfunktioner, som er designet til at beskytte dine følsomme data. Sørg for, at du har:

 • Self-healing firmware
  selvhelende software, der gendanner indstillinger og laver back-up
   
 • Whitelist
  Hvidlister, der giver godkendte programmer adgang til systemet
   
 • S/MIME kryptering af e-mails
  kryptering for at hindre, at e-mails, der sendes af printeren, læses af uautoriserede personer
Man-pressing-lock-icon-on screen

Smart management for printer rutiner og sikkerhed

Med software til dokument- og udskrivningshåndtering kan du både få kontrol og oversigt over alle dine printere og multifunktionsprintere.

Med softwaren til dokument- og udskrivningshåndtering kan du give teams og enkeltpersoner forskellig adgang til printerne. Du kan for eksempel give visse afdelinger mulighed for farveudskrivning eller dupleksudskrivning, mens andre, der ikke har brug for disse funktioner, hindres i at anvende dem.

Med secure release software kan du også tilføje sikkerhedsfunktioner til at styre anvendelsen af printerne, så du samtidig kan beskytte dataene og reducere papirforbruget.

 

Office workers working at desk and an informal meeting