Kopimaskiner til kontoret

Der har brug for kvalitet, kvantitet og effektivitet

Kontor printeren er en trofast følgesvend i mange virksomheder og passer til mellemstore og større virksomheder og på steder, hvor der er nok gulvplads. Hvis du til daglig har brug for både printer, kopimaskine, fax og scanner, så er en multifunktionsprinter, også kaldet en printer og kopimaskine til kontoret, noget for dig.

Multifunktionelle kontor printere er, som navnet antyder, alsidige og gør din hverdag lettere. Du kan nemt samarbejde med kolleger ved at dele dokumenter og dermed skabe digitale arbejdsgange. Du kan digitalisere dit papirflow ved at anvende funktionen scan til cloud‑tjenester, mapper og e-mail.

 

BP-60M45

Alsidig og kan klare store volumener

I modsætning til kopimaskiner til skrivebordet står kopimaskiner til kontoret på gulvet, hvilket betyder, at de kan fødes af flere papirskuffer og kan fungere med papir i forskellige størrelser og med forskellig vægt. Det betyder, at du ikke har brug for en særskilt kopimaskine, da A3 multifunktionsprinterne fungerer om nødvendigt som A3 sort/hvid kopimaskiner eller A3‑farveprintere til udskrivning, fax og efterbehandling.

Når det handler om mere digitaliserede arbejdsgange, kan vores multifunktionsprintere bidrage til den digitale omstilling takket være funktioner som scanning til e-mail, så du kan sende originaler i papirformat digitalt til den person, der har brug for dem, uanset hvor vedkommende befinder sig.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Hvor hurtigt kan printerne udskrive?

En gulvstående printer er betydeligt hurtigere end en printer til skrivebordet, som udskriver ca. 30-60 sider pr. minut og den større model op til 120 sider pr. minut.

Scanningshastigheden er op til 240 sider pr. minut. Desuden findes der diverse, avanceret udstyr til efterbehandling og tilvalgsfunktioner såsom hæftning og klammer. En printer kan klare meget og leverer kvalitet

CR5 folding unit

Større virksomheder og afdelinger

Printere med høj kapacitet og multifunktionsprintere kan hjælpe større virksomheder, reprografiske afdelinger – afdelinger og interne trykkerier – alle, der har behov for store volumener af kopier, udskrifter eller scannede dokumenter. Brugerne kan være sikre på, at de får samme høje kvalitet hver dag – hurtigt og nemt.

MX-8090N

Sikker og sikker, uanset størrelsen på din virksomhed

Kopimaskiner kan være udstyret med en harddisk eller SSD-hukommelse, der gemmer alle udskrifter, samt scannede og kopierede dokumenter. Har du hørt om, at hackere har fået adgang til ubeskyttet data? For at beskytte følsomme virksomhedsinformationer, der er gemt på harddisken, findes der i mange kopimaskiner flere sikkerhedsfunktioner, der er standard eller tilvalg. Det kan være godt at have nogle af følgende funktioner:

  • S/MIME kryptering for at hindre, at e-mails, der sendes via kontor printeren, læses af uautoriserede personer.
     
  • Serverløst system for secure release.
     
  • Self-healing firmware er selvhelende software, der gendanner indstillinger og laver back‑up.
     
  • Anvendelse af en sikkerhedspolitik. 

Med tilbehør såsom hulning, foldning og hæftning har du et system, der kan klare det meste.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Hvad er dokument- og udskrivningshåndtering?

Ved hjælp af vores dokument- og udskrivningshåndtering kan du styre, hvordan udskrifterne skal laves og endda give forskellige afdelinger forskellige udskrivningsmuligheder.

Nogle kan udskrive i farver mens andre skal printe på begge sider for at spare papir såvel som toner. Eftersom brugeren skal autentificere sig for at kunne udskrive, øges sikkerheden, og systemet kan ikke blive brugt af uautoriserede personer. Print Management Software er fleksibelt og kan tilpasses dine behov.

Office workers working at desk and an informal meeting