A man
A man

IT-sikkerhed

Beskyt dine systemer og medarbejdere mod cyberangreb og -trusler, på ét sted – med Sharps IT-sikkerhedsløsninger. Vi er parate til at levere din strategi for cybersikkerhed.

Beskyttelse mod cyberangreb

Eftersom flere virksomheder og organisationer arbejder på afstand, idet de ansatte opretter forbindelse fra deres hjem, lokale caféer og lufthavne i hele verden døgnet rundt, har cybersikkerhed aldrig været vigtigere end nu.

Det er stadig højeste prioritet at beskytte virksomhedens informationer på dine medarbejderes computere og den infrastruktur, der håndterer dine data – især når cybertruslerne bliver mere alvorlige og strategiske. Selv en tilfældig overtrædelse kan medføre stjålne oplysninger, økonomiske sanktioner, driftsafbrydelser og skader på omdømmet. Det er en kompleks udfordring, der kræver en omfattende løsning.

Få udbytte af proaktiv IT-sikkerhed

Sharp kan hjælpe dig med at benytte de rigtige produkter og processer for at beskytte dig: uanset hvor og hvordan dine medarbejdere arbejder.

Vi beskytter dine oplysninger og minimerer risikoen for, at uautoriserede personer får adgang til, eller stjæler noget, som de ikke burde. Vi sørger for at overvåge dine forretningssystemer aktivt, ligegyldig om de håndteres lokalt eller hos en cloud-tjeneste. Vi laver regelmæssige sikkerhedskopier af dine data, så du altid har en kopi, hvis det værst tænkelige skulle ske. Og vi sørger for at opdage – og træffe foranstaltninger i tilfælde af  mistænkelige aktiviteter, før de giver problemer.

man working at computer