BP-70C65

Sharp printere

Vi har et bredt udvalg af printere, der passer til alle brancher.

Kontakt os

Vi har printere, der passer ind på alle arbejdspladser, fra hjemmekontoret til små og store virksomheder og organisationer

En printer fra Sharp har alt det, du har brug for på din arbejdsplads. Små, kompakte printere til skrivebordet, den mellemstore printer til den mindre arbejdsgruppe og op til kraftfulde multifunktionsprintere med mange funktioner til større virksomheder og organisationer.

Vi har en maskine til dig, uanset om du har brug for en sort/hvid kopimaskine, farve printer, en scanner, eller skal fremstille et hæfte eller andet.

Få klaret mere på kortere tid

i har et stort udvalg af effektive og sikre printere. Fra enkle til avancerede laser printere og multifunktionsprintere, der kan bruges som kopimaskine, scanner, arkiveringssystem og fax. Desuden spiller Sharps software en vigtig rolle i digital styring.

Det drejer sig om at gøre arbejdsgangen fra papir til digital ved hjælp af scanning. Vi har funktioner, der inkluderer trådløs forbindelse, tilpasselig touchskærm, bevægelsessensorer og avanceret databeskyttelse. Når du og dit team skal udveksle idéer eller fortrolige oplysninger, har vi  sikkerhedsfunktioner og smarte løsninger til cloud-tjenesterne fra Microsoft 365. Ifølge Blauer Engel-miljømærkningens kriterier opfylder mange af vores produkter de seneste og mest krævende holdbarhedskrav.

Din printer og kopimaskine med scanner fra Sharp kan med ekstra tilbehør hjælpe dig med at drive din virksomhed mere effektivt.

Product-Printer-MX-C607F

Del oplysninger på en sikker måde

Vi tænker altid på sikkerheden. Benyt vores tekniske løsninger til at samarbejde smidigt, med medarbejderne, om projekter ved at scanne og dele beskyttede og forretningskritiske data såsom aftaler, fakturaer og juridiske dokumenter sikkert og direkte fra din enhed.

Med vores printere kan du skabe dokumenter af høj kvalitet og nemt dele dem. Vi hjælper dig med at holde projekterne på det rette spor og personerne opdateret, uanset hvor de befinder sig.

Woman using printers and photocopiers

Printere der kan vokse med virksomheden

Føj ekstra tilbehør til din printer for at opgradere den, når du opskalerer, med funktioner såsom hulning, hæftning, foldning og sortering. Med yderligere papirskuffer kan du øge udskrivningskapaciteten til højere volumener. Hvis du arbejder in-house eller ønsker at fremstille tryksager, kan en produktionsprinter være det bedste valg.

Oplev hele vores udvalg af effektive printere med høj udskrivningskvalitet og mange funktioner.

 

 

 

MX-8090N