Projektor sportbar

Tilbehør til skærme & AV-udstyr

For at få fuld brug af din interaktive skærm, skal du sørge for at kigge efter mobile stativer, vægbeslag og forbedrede tilslutningsmuligheder.

Standere og vægbeslag

Muligheder for hver skærm
For at få fuld brug af din interaktive skærm, skal du sørge for at kigge efter mobile stativer, vægbeslag og forbedrede tilslutningsmuligheder. Hver skærm skal placeres korrekt for effektiv brug. Så vores vægbeslag kan fastgøres i en enkelt position, eller hvis du har brug for fleksibilitet med placering, kan displayet fastgøres til et mobilt stativ for større mobilitet.

Når det kommer til at vælge fra vores samling af stativer og beslag, vil ikke alle stativer være kompatible med enhver skærm. Vi anbefaler altid, at du overvejer vægten af stativet eller beslaget i forhold til vægten af skærmen. Sørg for, at stativet eller beslaget er klassificeret til at bære skærmens vægt og størrelse. På samme måde, når du vælger interaktiv skærmsoftware, skal du sørge for at tjekke siden med systemkrav for at sikre, at dit system opfylder de påkrævede specifikationer.

Stand and Wall mount-Audio Visual-Product only