Office workers working at desks
Office workers working at desks

Kopimaskiner

Kopimaskiner er vigtige for mange virksomheder og på hjemmekontoret. Der findes kopimaskiner i mange modeller, der passer til forskellige behov og miljøer, så de kan lette vores daglige arbejdsgange

Et system der passer til dig

Kopimaskiner er vigtige på kontoret, uanset om det drejer sig om et hjemmekontor, en lille eller mellemstor virksomhed eller om at hjælpe en hel afdeling med at håndtere digitale oplysninger på en sikker måde.

Det spiller ingen rolle, om du netop har opstartet en ny virksomhed eller skal finde en kontor printer til et internt trykkeri. Der findes udstyr til alle behov.

Multifunktionssystemer og alt-i-et

Ligegyldig om det er en lille sort/hvid kopimaskine eller en stor farveprinter, der kan bruges som kopimaskine, printer, scanner og fax – der findes en kontor printer til alle behov.

Multifunktionsprintere og kopimaskiner er uundværlige for den digitale omstilling, da de kan tilsluttes trådløst og også lagre data i cloud-tjenester. Dine informationer beskyttes med en indbygget, avanceret sikkerhedsteknologi, og du får en sikker, digital arbejdsgang. Med efterbehandling såsom sortering, hæftning og hulning kan du virkelig få et system, der øger effektiviteten.

Small workgroup informal meeting with printer in background

Farve eller sort/hvid kopimaskiner?

En sort/hvid kopimaskine, der passer til skrivebordet, kan være alt det, du har brug for, hvis du har mindre udskrivningsbehov på dit hjemmekontor eller individuelle brugere på arbejdspladsen. Større sort/hvid kopimaskiner er særligt populære til udskrivning af store volumener af dokumenter med tekst, som fakturaer, følgesedler og intern kommunikation. Det gør dem til et godt valg på økonomiafdelinger, ordreafdelinger og i postrummet.

Hvis du gerne vil have farveudskrifter, findes der alt fra små kopimaskiner til skrivebordet til hjemmebrug og arbejdsgrupper til store maskiner med høj kapacitet og mange udskrivningsalternativer. De er den ideelle løsning til at udskrive forskellige slags dokumenter, og du kan endda producere dit eget markedsføringsmateriale. Ved at anvende softwaren dokument- og udskrivningshåndtering kan du for eksempel fordele omkostningerne mellem forskellige projekter og afdelinger.

Colleagues discussing printed documents at desk

Beskyt dine virksomhedsdata

Kopimaskiner kan være udstyret med en harddisk eller SSD-hukommelse, der gemmer alle udskrifter, samt scannede og kopierede dokumenter. Har du hørt om, at hackere har fået adgang til ubeskyttet data? For at beskytte følsomme virksomhedsinformationer, der er gemt på harddisken, findes der i mange kopimaskiner flere sikkerhedsfunktioner, der er standard eller tilvalg. Det kan være godt at have nogle af følgende funktioner:

 • S/MIME kryptering for at hindre, at e-mails, der sendes via kopimaskinen, læses af uautoriserede personer
   
 • Whitelist, der giver godkendte programmer adgang til systemet
 • Self-healing firmware, selvhelende software, der gendanner indstillinger og laver back‑up
   
 • Serverless Print release. Serverløst system for secure release
   
 • Overvåg anvendelsen af kopimaskinen
   
 • Anvendelse af en sikkerhedspolitik

Når du kigger på dine krav til en kopimaskine, skal du også overveje, hvilket sikkerhedsniveau, du har brug for – vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den rigtige løsning.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Find den rigtige kontor printer, der kan klare opgaven

Det kan være nemmere for dig at afgøre, hvilken kopimaskine du har brug for, hvis du tænker på anvendelsen frem for omkostningerne. Du kan opgradere din kopimaskine eller multifunktionsprinter, hvis virksomheden vokser eller kravene ændres.

Hvis du for eksempel tager en farvekopimaskine til skrivebordet: Du kan på et senere tidspunkt tilføje flere papirskuffer for at øge kapaciteten og også flere funktioner. Pludseligt har du forvandlet kopimaskinen til skrivebordet til en mere effektiv gulvmodel, der optager lidt mere plads.

BP-70M65 product image