Male teacher in a library

Sharps sikkerhedshub

Velkommen til Sharps sikkerhedshub. Fra ægte, daglig cybersikkerhedsindsigt til bedre måder at forblive beskyttet på leverer vi nyttige oplysninger for at sikre, at din virksomhed er sikker.

Læs mere

Tændt for sikkerhed

Næsten alle virksomheder er digitalt forbundet i dag. Vi udveksler e-mails, opererer via delte Wi-Fi-netværk – vi deltager endda i møder, klasser eller aftaler virtuelt. Med det i tankerne er små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i dag modtagelige for en voksende trussel: cyberangreb. Stadig mere almindeligt, angreb kan alvorligt hindre driften af en virksomhed. Og uanset typen af din SMV – uanset om du bygger bygninger eller arbejder på din bærbare computer fra dem – er der reelle risici, der kan have alvorlige konsekvenser.

Ved hjælp af indsigt fra SMV'er i hele Europa har vi skabt en række indhold, der skal hjælpe dig med at forstå sikkerhedsrisici, nedbryde kompleksiteten omkring dem og finde måder at forblive beskyttet på.

Collage of hybrid working images

Menneskelige fejl: Håndtering af den største sikkerhedstrussel mod SMV'er

I dag kan de mindste medarbejderfejl udgøre store problemer i sikkerheden. Samtidig nævnte en tredjedel af de SMV'er, vi undersøgte, manglende viden eller uddannelse som noget, der har øget deres bekymringer om it-sikkerhed. Vi undersøgte, hvordan insidertruslen materialiserer sig, og hvad du kan gøre for at afbøde den.

Doctors using tablet - avoiding human error

Konkrete risici ved cyberkriminalitet: Cybersikkerhed for virksomheder

Cyberangreb er stigende, og it-ledere i hele Europa er bekymrede. Vores forskning afslørede, at 68% af it-ledere mangler tillid til deres virksomheds evne til at håndtere it-sikkerhedsrisici, og mange bekymrer sig om konsekvenserne af et angreb. I denne artikel diskuterer vi nogle almindelige sikkerhedssårbarheder og de bedste måder at forblive beskyttet på.

Female business owner using a laptop in her clothing store

Sikkerhedsordliste

Mens vores Jargon Buster nedbryder nogle af de vigtigste terminologier, der bruges inden for cybersikkerhed, ønsker vi også at give dig det større billede.

Se vores fulde sikkerhedsordliste; et katalog over termer for de forskellige risici og løsninger.

De vigtigste resultater fra SMV'er i hele Europa

62%

har ikke implementeret multifaktorautentificering

55%

Har ikke stærke adgangskodepolitikker

59%

Har ikke øget sikkerhedstræningen, siden vi skiftede til en hybrid arbejdsmodel

1/3

indrømmet at være ofre for phishing, malware og datatab

37%

er mere bekymret for et it-sikkerhedsbrud end for 12 måneder siden

1/3

har ingen IT-sikkerhedsforanstaltninger på plads til at dække printere

SMV'ers cybersikkerhed: Udforskning af tillidskløften

At føle sig risikoklar er ikke det samme som at være beskyttet. Vores forskning afdækkede en spænding omkring SMV'er, der føler sig godt forberedt på cybertrusler, men mangler tillid til deres forsvar. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du sikrer, at din virksomhed virkelig er forberedt og beskyttet.

Two engineers with a laptop in a control room

Infographic

Risici i den virkelige verden: SMV-sikkerhedsoversigt

Med hver ny app eller enhed kan sikkerhedslandskabet blive mere komplekst. Cyberangreb er stigende, og SMV'er mærker konsekvenserne – men de reelle risici vil ramme dig lige i dit ansigt. Udforsk de reelle sikkerhedsrisici for SMV'er.

1/3 of SMEs have been impacted by a computer virus attack

Vores tips til cybersikkerhed

Udforsk vores artikler for at beskytte din virksomhed.

Construction workers on a construction site using a tablet

Forbered dig på it-risici: Tips til opbygning af cyberforsvar

Mange it-beslutningstagere føler sig uforberedte på at forsvare deres virksomhed mod et cyberangreb. Vi lister de trin, du skal tage for at være godt forberedt på et it-angreb.

Unison MFD

Sikkerhedsfejlen, du ikke tænkte over: hvordan du sikrer dig, at din printer ikke er en skjult trussel

På trods af fokus på digitale trusler lurer der en fysisk risiko på din arbejdsplads: printeren. Find ud af, hvilke skridt du skal tage for at beskytte dine enheder – og din virksomhed.

Students in an IT classroom

Risici for medarbejdere: Sådan skaber du en sikker it-adfærd

Virksomheder i dag bør overveje, hvor uddannede deres medarbejdere er om cybersikkerhedsrisici – og styrke sikker it-adfærd, hvor det er muligt. Oplev vores bedste tips til, hvordan du begrænser virkningen af ​​menneskelige fejl.

Relaterede nyheder

IT & Computing

Typing on keyboard with security shield

Bekymringer om cybertrusler blandt europæiske SMV'er er stigende, da over en tredjedel indrømmer brud inden for de seneste 12 måneder

På en udfordrende økonomisk baggrund er bekymringerne for cybertrusler blandt europæiske små og mellemstore virksomheder (SMV'er) steget markant i det sidste år, da de overvejer indvirkningen på brand, omdømme og omsætning.

A woman using an MFP in an office

Printere: cybertruslen skjult i almindeligt syn

Øgede sikkerhedstrusler såsom phishing- eller ransomware-angreb er en meget reel bekymring for Europas små og mellemstore virksomheder (SMV'er). Især da udnyttelsen af ​​nye sårbarheder gør netværksenheder, såsom MFP'er og printere, til de primære mål for it-sikkerhedsbrud.

Business team training

Major cyber security risks not covered in IT Security Training for more than half of SMEs across Europe despite human error topping list of biggest concerns

Despite human error being the biggest IT security concern for nearly four in ten (37%) SMEs across Europe, IT training is missing some of the most common cyber-weak areas, according to new insights released today.