BP-70C31

Sharp kopimaskiner

Oplev vores store udvalg af kopimaskiner, der kan tilpasses dine behov

Kontakt os

Vi har noget for alle, små kompakte kontor printere til det lille hjemmekontor, mellemstore til kontoret og meget store til det interne trykkeri

En kopimaskine fra Sharp kan tilpasses dine behov, fra mere enkle systemer til individuelle brugere eller mindre virksomheder til netværksforbundne multifunktionssystemer med efterbearbejdning samt virksomheder og organisationer med mange medarbejdere, der har forskellige behov.

Vi har et stort udvalg af kopimaskiner og produktionsprintere at vælge imellem. Uanset om du har brug for en sorthvid A4 kopimaskine eller en A3 farveprinter, der kan bruges som printer, scanner og fax, så har vi en løsning til dig.

Vi kombinerer sikkerhed og effektivitet

Alle vores modeller, fra den mest enkle basismodel til vores store produktionsprintere, kan bruges som scanner, kopimaskine, fax og arkiveringssystem, og de har intelligente, indbyggede sikkerhedsfunktioner. Du kan digitalisere dokumenter ved at scanne dem på sikker vis og derefter hurtigt og nemt dele informationerne med e-mail-modtagere eller mapper.

Takket være trådløs tilslutning og en brugervenlig og tilpasselig touchskærm, bevægelsessensor og avancerede sikkerhedsfunktioner og meget mere kombinerer vi både sikkerhed og effektivitet. Ifølge Blauer Engel-miljømærkningens kriterier opfylder mange af vores produkter de seneste og mest krævende holdbarhedskrav.

MFP Panel

Letter samarbejdet på jobbet

Med vores multifunktionsprintere, der også kaldes for mfp, får du opgaven klaret hurtigt og med mindst muligt besvær. Anvend smarte tilslutninger og software, så teamet kan arbejde uanset tiden og pladsen.

Når du og dit team skal udveksle idéer eller fortrolige oplysninger, har vi markedsførende sikkerhedsfunktioner og løsninger til cloud-tjenesterne fra Microsoft 365.

Two colleagues at desks using laptop and smartphone

En kopimaskine, der kan vokse sammen med virksomheden

Du kan altid føje funktioner til din kopimaskine, hvis dine behov ændrer sig. Har du brug for hulning, hæftning eller sortering? Har du brug for mere hukommelse? For at øge papirkapaciteten med flere papirskuffer? Hvis du har et kreativt job, har du sikkert behov for at fremstille mange forskellige slags udskrifter, og derfor bør du have en multifunktionsprinter eller A3 farvekopimaskine til rådighed.

Oplev vores store udvalg af kopimaskiner for at finde en effektiv og letanvendelig udskrivningsløsning til din virksomhed.

MX-M1206