An image of an office
An image of an office

Løsninger tilpasset miljøet

Sharp tilbyder innovative, brancheførende løsninger og tjenester, inklusive prisvindende produkter og teknologier, til anvendelsesformål i alle slags organisationer.

Services og løsninger

Hvad enten du er en lille, nyopstartet, selvstændig virksomhed, en veletableret lille eller mellemstor virksomhed eller en stor, landsdækkende virksomhed, så forstår vi, at du har brug for teknologi, der er til at stole på. Og som passer til de særlige udfordringer og behov på de vertikale markeder, hvor du driver virksomhed.

Løsninger til kontormiljøer

Løsninger til kontormiljøer

Produktivitet, effektivitet og samarbejde er de behov, der er fælles for alle kontormiljøer. Det tager vi højde for, når vi udvælger og leverer alle vores løsninger, fra managed print services til AV-løsninger. 

Vores dokumenthåndteringsløsninger er udviklet med henblik på at få afviklet de administrative opgaver hurtigere i back-office og dermed spare tid og øge produktiviteten, og vi har et stort udvalg af AV-løsninger til møderum og skiltningsformål, der sikrer, at informationerne altid formidles på en tydelig og effektiv måde.

office printing

Løsninger til møderumsmiljøer

Møderum kan anvendes til mange formål, fra formelle præsentationer til ad hoc-brainstorming. Derfor bør de indrettes således, at de giver den nødvendige fleksibilitet til at sikre, at personerne kan arbejde så produktivt som muligt. 

Hos Sharp forstår vi de udfordringer, der kan opstå under møderne, især når mange interessenter er involveret. Vores samarbejdsløsninger til møder hjælper dig med at forvandle den måde, du deler og formidler oplysninger på, i en lang række møderumsmiljøer.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Løsninger til klasserum

Det er vores bestræbelse at gøre teknologien mere tilgængelig for eleverne og nemmere for lærerne at anvende. Vores udvalg af interaktive skærme beriger undervisningen med spændende indhold, og hjælper lærere og elever i alle aldre med at trives i deres klasserum eller læringsmiljø.

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Lifestyle

Løsninger til receptionsmiljøer

En virksomheds receptionsområde er både dens synlige ansigt og også et vigtigt informationscenter for både besøgende og medarbejdere. 

Vi kan levere en række AV-udstyr og arbejdspladsløsninger, der hjælper dig med at strømline besøgsregistreringsprocessen og informere og uddanne alle, der passerer gennem receptionsområdet.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Hvorfor vælge Sharp som din teknologipartner?

Vores engagerede og yderst erfarne rådgivere vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine mål og udarbejde en løsning, der fungerer for dig og dit team, både nu og i fremtiden.

Vi har i mange år udviklet innovative, brancheførende løsninger, inklusive prisvindende produkter og teknologier (se mere efter emne). Og vi har flere årtiers erfaring indenfor alle brancher, virksomheder af alle størrelser og alle virksomhedsmiljøer.