Højvolumensystem – pro-system i produktionsklasse

Brugervenlige systemer, der giver professionelle resultater

Vores højvolumensystemer er designet til ydeevne, pålidelighed og brugervenlighed ned til mindste detalje. Med professionelle funktioner får du høj produktivitet og billedkvalitet i verdensklasse.

Du kan producere store mængder af dokumenter i professionel kvalitet, i real time og uden tidskrævende forberedelse. Med god mediehåndtering, høj papirkapacitet og unik mulighed for at printe i farver helt ud til kanten, kan du hurtigt skabe højkvalitets, professionelt udseende brochurer i et enkelt flow.

Man by a light production printer

Alsidig og kan håndtere store mængder

Du kan løse de største opgaver uden bekymringer ved at være i stand til at genopfylde papir og toner uden at skulle sætte udskrivningen på pause. Samle og tilpasse dokumenter, jobs og medieprofiler for øget automatisering og print-on-demand. Med et imponerende udvalg af papirindtastnings- og efterbehandlingsmuligheder kan du producere forskellige jobs.

Med kraftfuld procesteknologi, integreret med Adobe-teknologi og Fiery RIP, får du jobbet afviklet hurtigere og med større præcision. Systemerne er også ideelle til udskrivning af variable data.

Man using light production printer

Til in-house printere og repro afdelinger

Uanset hvilken model du foretrækker, vil kapaciteten og alsidigheden af ​​vores højvolumensystemer levere dokumenter med hurtige arbejdsgange og høj farvekvalitet.

Systemerne tilpasses dine behov for interne print og repro afdeling.

A light production printer