Udskriftshåndtering - Cloud print

Cloud Print - serverløs udskrivning

En af de største udfordringer med en traditionel on-premise infrastruktur er, at hver fysisk placering kræver en dedikeret printserver, hvilket resulterer i høje omkostninger. Når en virksomhed vokser, udvider sin flåde eller åbner et nyt kontor, bliver investeringer i nye servere nødvendige.

For IT er administrationen kompliceret og tidskrævende. Det er ikke usædvanligt, at IT-afdelingen administrerer disse servere manuelt én ad gangen og lokation for lokation. Organisationer, der driver en printflåde med flere forskellige leverandører, har en yderligere øget it-byrde. Dette kræver styring af flere printere og i nogle tilfælde flere servere pr. leverandør.

Cloud based EPOS System

Enkel og omkostningseffektiv

Nyd et problemfrit printmiljø og en forbedret brugeroplevelse. Ved at flytte dine printservere til skyen får du en række fordele:

  • Serverløs udskrivning - reducerer byrden på IT, fjerner afhængighed af printservere, muliggør central styring og eliminerer praktisk talt IT-helpdesk-forespørgsler.
  • Placeringsuafhængig - leveret som en SaaS-løsning eller implementeret som en lokal privat cloud.
  • Forenkle driverstyring - udskriv til enhver enhed, forbedre medarbejdernes produktivitet, samtidig med at vedligeholdelse og support reduceres.
  • Automatiser administrative opgaver - implementer og kontroller nemt hele printinfrastrukturen fra en enkelt webbaseret grænseflade.
  • Høj sikkerhed - med funktioner som hardwarekryptering, brugergodkendelse, revisionsfunktionalitet og integration med den cloud-baserede autentificeringsudbyder Okta.
  • Nem migrering - opret og styr dit eget printmiljø og udskift din eksisterende Windows- og Mac-baserede printinfrastruktur.
People in an office