Three workers at communal desk with a printer in the background
Three workers at communal desk with a printer in the background

Dokument- og udskrivningshåndtering

Med Sharps dokument- og udskrivningstjenester får du adgang til ekspertise og de værktøjer, du behøver for, at reducere omkostningerne til udskrivning og kopiering, øge medarbejdernes produktivitet, beskytte virksomhedsinformationer og styre dine printere

Services og løsninger

Hvad er dokument- og udskrivningstjenester?

Vi tilbyder løsninger til dokumenthåndtering med det formål at beskytte virksomhedens informationer og reducere omkostningerne forbundet med udskrivning og kopiering, optimere dit udskrivningsmiljø ganske enkelt og opnå bedre arbejdsgange. Det drejer sig om, at du skal kunne styre dine printere og forbrugsmaterialer mere effektivt. Vi vil desuden sætte dig i stand til at søge, tilgå og dele informationer, uanset hvor du befinder dig. Målet er at øge produktiviteten og skabe bedre arbejdsforhold.

Takket være vores ekspertise indenfor dokument- og udskrivningshåndtering kan vi forstå dine behov og give dig de rette værktøjer til at håndtere dine dokumenter, dine udskrivninger og gøre dit udskrivningsmiljø mere effektivt, både nu og i fremtiden.

Julia printing secure document file

Optimer dit dokument- og printmiljø

Sharp tilbyder et komplet udvalg af prisvindende printere og kopimaskiner med avanceret dokumentworkflow og printsikkerhedsfunktioner, der leverer enestående alsidighed og pålidelighed. Men at have den rigtige hardware er kun et element, der kræves for fuldt ud at optimere dit dokument og printmiljø.