Sort/hvid kopimaskiner

Holdbare og effektive

Sort/hvid kopimaskiner har i lang tid været en selvfølge på alle kontorer – ligeså vigtige som telefonen.

Nøjagtigt som navnet sort/hvid antyder, anvendes der kun en sort tonerbeholder til at lave kopier. Nutidens kopimaskiner eller multifunktionsprintere kan mere end bare at kopiere dokumenter. 

Disse multifunktionsprintere er printere, kopimaskiner, scannere og faxe. Det gælder også for de mest enkle modeller. De mere avancerede maskiner kan digitalisere håndteringen af papir, dvs. ikke bare scanne dine dokumenter, men også scanne og sende dem til udvalgte e‑mail‑modtagere og cloud-tjenester og således lette samarbejdet og booste effektiviteten.

BP-70M65

Har du brug for at udskrive i farver?

Mange arbejdspladser anvender først og fremmest A3 sort/hvid kopimaskiner til dokumenter som fakturaer og aftaler. Hvis du skal udskrive brochurer, hæfter og markedsføringsmateriale i farve, har du brug for en farve kopimaskine.

A4 og A3 sort/hvid kopimaskiner passer ind overalt, hvor der er behov. Du skal bare finde det, der passer til dig.

 

Three colleagues discussing printed documents at desk

Når der er højtryk på kontoret

Der findes mange modeller at vælge imellem, og der findes noget til alle brancher og behov. Fra kopimaskiner til skrivebordet, der kan klare mindre volumener, til multifunktionssystemer og A3 sort/hvid kopimaskiner. Man kan vælge imellem forskellige udskrivningskapaciteter. Nogle kan udskrive op til 120 sider pr. minut (ppm) og scanne op til 200 dokumenter pr. minut. Multifunktionssystemer og maskiner med høj kapacitet er et godt valg til større virksomheder, fælles kopirum og afdelinger, der håndterer store mængder papir.

MX-8090N

Beskyt dine data

Alt-i-et-printerne er udstyret med en harddisk eller SSD-hukommelse, der gemmer alle udskrifter, samt scannede og kopierede dokumenter. Du har sikkert hørt om, at hackere har fået adgang til ubeskyttet data.

For at beskytte følsomme informationer, der er gemt på harddisken, findes der i mange multifunktionssystemer flere sikkerhedsfunktioner, der er standard eller tilvalg. Det kan være godt af have nogle af følgende funktioner:

  • S/MIME kryptering for at hindre, at e-mails, der sendes via kopimaskinen, læses af uautoriserede personer
     
  • Whitelist, der giver godkendte programmer adgang til systemet
     
  • Self-healing firmware er selvhelende software, der gendanner indstillinger og laver back‑up
     
  • Overvåg anvendelsen af multifunktionsprinteren

Med lidt tilbehør, såsom hulning, foldning og hæftning, har du et omkostningseffektivt system, der kan klare det meste.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Har du overvejet dokument- og udskrivningshåndtering?

Dokument- og udskrivningshåndtering er ikke bare for store virksomheder. Ved hjælp af vores software kan du styre, hvordan udskrifterne skal laves og endda give forskellige afdelinger forskellige udskrivningsmuligheder.

Idet brugeren skal identificere sig for at kunne udskrive, øges sikkerheden, og systemet kan ikke anvendes af uautoriserede personer. Det er et fleksibelt system, og du kan tilpasse din kopimaskine til kontoret efter dine behov.

Office workers working at desk and an informal meeting