8K_32tum

Kalibrerbar 8K-skærm fra Sharp til professionelle

Sharp lancerer en 8K-skærm med en blændende lysstyrke på 1000cd/m². Sharp 8M-B32C1 er en 32-tommer 8K HDR-skærm med over 33,2 millioner pixels, der leverer knivskarpe billeder og en utrolig farvegengivelse.

- Jeg er stolt af, at Sharp 8M-B32C1 lever op til sin arv ved at være på forkant og drive udviklingen fremad. Den nye 8K-skærm er yderligere et bevis på, at vi hos Sharp leverer de rigtige arbejdsredskaber til virksomheder, hvor den højeste kvalitet er det vigtigste, siger Claus Kragskov, Key Account Manager på Sharp.

For at sikre høj skærmkvalitet og nøjagtig farvegengivelse bruger skærmen Sharps UCCT-software. UCCT står for Uniformity Calibration Correction Technology, hvilket betyder, at skærmen korrigerer billedet ved at måle uregelmæssigheder og vægeffekter og kompenserer for dette. Resultatet er en jævn hvid prik og farvekonsistens på tværs af skærmen.

Display Calibration Utility-softwaren giver dig mulighed for at justere farverne mere præcist, hvilket gør skærmen ideel til digitale skabere inden for film, fotografering og medieproduktion eller for dem, der er aktive i spil- og 3D-industrien.