People in a meeting
Three people in meeting-Audio Visual-Lifestyle-Banner, Sharp

Lær mere om skærme & AV-udstyr

Innovative og kraftfulde skærme er afgørende for kommunikation, information og samarbejde i hverdagen.

Forbedre din kommunikation med skærme og AV-udstyr

I dag findes der skærme og displays næsten overalt, og de spiller en afgørende rolle i vores hverdag. Med en skærm kan du på en simpel måde vise information og kommunikation i billeder og tekst og videoformat tilpasset til din målgruppe.

Hvorfor anvende en skærm?

I dag findes der skærme overalt, fra vores skoler og sygehuse til virksomheder, indkøbscentre og store, globale koncerner. Uanset hvor skærmen er placeret, er den afgørende for effektivt samarbejde, information og kommunikation.

Interaktive skærme giver personer mulighed for at bliver forbundet, mødes og samarbejde med hinanden udenfor virksomhedens fysiske grænser i realtid, via videokonferencer og Microsoft 365.

Det er ikke kun virksomheden, som dette gavner. Sygehuse og sundhedscentre kan vise aktuelle oplysninger om tilgængelighed af ledige senge og ventetider med digital skiltning. Elever og lærere, på skoler og uddannelsessteder, kan på nem vis undervise, inspirere og skabe nye måder at undervise på, med interaktive skærme.

Annotating on display in meeting-Audio Visual-Lifestyle, Sharp

Kan anvendes til kommunikation

I dag finder du skærme og videovægge overalt.

 • Receptioner og venteværelser
 • Ankomst- og afgangshaller
 • Indkøbscentre og butikker
 • Design- og arkitektkontorer
 • Erhvervs- og kontorbygninger

Uanset hvor din skærm eller videovæg er placeret, er det vigtigt, at dit budskab får den rette opmærksomhed, og for at maksimere tilgængeligheden findes der en række forskellige alternativer, skærme til døgndrift, 4K-opløsning og endda 8K displays.
 

 

Airport with digital signage-Audio Visual-Lifestyle, Sharp

Hvilken skærm har du brug for?

Vores skærme og displays af høj kvalitet giver mulighed for flere alternativer og konfigurationer, de findes i forskellige størrelser for at imødekomme dine behov og dit budget. Fra små og kompakte 32”-skærme til store, kraftfulde videovægge til en hel facade.

Hvad du skal tænke på, når du vælger en skærm;

 • Størrelse - Hvad viser du og hvor? En lille tekst bliver sværere at se på en stor videovæg, og en planlagt kampagne kan miste sin effekt på en lille skærm.
   
 • Tilslutning - Med AV-installation, internettilslutning og wifi-forbindelse skal du sørge for, at du har de rigtige forudsætninger for at tilslutte din skærm.
   
 • Interaktiv eller touch – Skal du bruge en touch skærm? Kommer du til at opnå et større engagement med interaktive skærme? 
   
 • Drift - Har du brug for drift 24/7? Skal skærmen sidde udendørs og være vejrbestandig?

Der findes skærme og displays, der passer til alle behov, inklusive kravene indenfor de forskellige brancher. Opdag vores skærme, software og ekstraudstyr for at finde den rigtige løsning til dig.
 

People in reception looking at display-Audio Visual-Product