Mobil udskrivning

Udskrive, scanne og dele informationer

Når medarbejderne arbejder fra mange forskellige steder og anvender mobile enheder, smartphones og tablets (Bring Your Own Devices - BYOD), kan det give følgende fordele:

  • Øget fleksibilitet – Det er meget nemmere for medarbejderne at skabe og dele informationer, når og hvor det er nødvendigt.
  • Øget produktivitet – Medarbejderne behøver ikke logge ind på en computer for at åbne dokumenter, som de kan tilgå og udskrive direkte fra deres egne mobile enheder.
  • Medarbejderne er mere tilfredse – De har flere valgmuligheder og kan arbejde på den måde, der passer dem.

Der kan opstå udfordringer på grund af den måde, du integrerer mobile udskrivningsløsninger i netværkets infrastruktur på, så du stadig kan spore og styre mobile brugeres aktiviteter. Hvis de implementeres uden at følge de gældende regler for sikkerhed og styring i henhold til en udskrivningssikkerhedspolitik, kan de og hele netværket blive udsat for trusler.

Man-at-desk-using-mobile

At være fleksibel og mobil bidrager til produktiviteten

Som en del af Sharps udvalg af mobilapplikationer kan du med vores løsninger Managed Print Services integrere mobile enheder på en sikker måde. Udover at give brugerne frihed og fleksibilitet til at udskrive informationer fra deres telefoner, tablets og bærbare computere når og hvordan de ønsker det, så hjælper vores udskrivningsløsninger dem også med at scanne og dele dokumenter sikkert, selvom de ikke befinder sig på kontoret.

Dette kan du få hjælp til:

  • At udskrive problemfrit – Vælg bare et dokument, foretag et forhåndstjek, og udskriv det, du har brug for, direkte til Sharp-printere fra en mobil enhed, der er tilsluttet i netværket.
  • At forenkle scanning – Papirkopier kan scannes til PDF-filer på Sharps printere og kopimaskiner, som understøttes og vises direkte på mobile enheder.
  • At samarbejde smidigt – Del på enkelt vis scannede filer med andre understøttede programmer, eller gem dem hos cloud-tjenesten.

Kort sagt, med vores mobile løsninger er det lige så let for dig at udskrive fra mobile enheder som fra en kontorcomputer. 

Two people-in office-looking at tablet-lifestyle