Digital skiltning

Nå ud med et budskab

Uanset om det drejer sig om oplysninger om, hvordan du kommer fra punkt A til B, er digital skiltning, eller digital signage som det også kaldes, en effektiv metode, hvormed du kan nå ud med et budskab, såsom instruktioner, informationer og markedsføring, ved hjælp af displays.

Digital skyltning guide flygplats

Findes der forskellige varianter af digital skiltning?

Du kan finde mange forskellige slags digitale skilte, alt fra små og kompakte skærme til store videovægge. De er utroligt populære, eftersom de kan anvendes indenfor en række forskellige brancher og med forskellige opsætninger;

 • Enkelt skærm – nyheder, sport, vejret, afgange og ankomster, menuer, uddannelse og sundhedspleje
   
 • Butiksskærme – Gallerier, udstillingsvinduer, restaurantmenuer og butikker
   
 • Kort og rutevejledning – statiske og interaktive skærme i indkøbscentre, forlystelsesparker, museer, skoler, universiteter og sygehuse.
   
 • Videovægge – indkøbscentre, bycentre, rejsecentre, transportknudepunkter, facader og digital reklame
   
Digital skyltning mat

Budskaber der trænger igennem støjen...

Du kommer til at opnå en meget større virkning og gennemslagskraft ved at vælge displays frem for de mere traditionelle skilte.

Digital skiltning gør det muligt for virksomheder og brands at trænge igennem det ofte meget høje støjniveau. Digitale displays øger kundernes opmærksomhed ved at målrette indholdet og kommunikationen mod et ellers uengageret publikum i bevægelse. 

Desuden kan digital skiltning være et vigtigt supplement til andre traditionelle kanaler indenfor kommunikation og markedsføring. Indhold med høj kvalitet – stærke farver, kraftig lysstyrke og høj detaljerigdom – gør det muligt at skabe fængslende budskaber med billeder og videoer. Digital skiltning er en fantastisk måde at kommunikere direkte til dit publikum på, hvor som helst.

Digital skyltning retail

Størrelse og tilgængelighed

Der findes et stort udvalg af displays til digital reklame, og du kan skræddersy dine valg af skærme og software fuldstændigt til dit projekt og dine behov. Fra enkelte skærme på 32” - 120” op til store skærme, der er sat sammen og danner en stor LED-væg – ligesom på Times Square i New York.

Når du leder efter digital skiltning, bør du tænke på:

 • Størrelse - Hvad viser du og hvor? En lille tekst bliver sværere at se på en stor videovæg, og en god kampagne kan miste sin effekt på en lille skærm.
   
 • Tilslutning - Med AV-installation, internettilslutning og wifi-forbindelse skal du sørge for, at du har de rigtige forudsætninger for at tilslutte din skærm.
   
 • Interaktiv eller touch – Skal du bruge en touch skærm? Kommer du til at opnå et større engagement med interaktive skærme? 
   
 • Drift - Har du brug for drift 24/7? Skal skærmen sidde udendørs og være vejrbestandig?

Der er uendelige muligheder med vores brede sortiment af skærme og displays. Oplev vores skærme, software og ekstraudstyr for at finde den perfekte digitale skiltning til dig.
 

PN-HW range of digital signage-Audio Visual-Product