Team meeting with a Teams call
Team meeting with Teams call-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Møderum

Teknologi til møde- og bestyrelseslokaler, der hjælper med at puste liv i ideerne og virkeliggøre beslutningerne.

Det centrale rum, hvor personerne samles - møderummet

Det er i møderummene, at der sker meget: Der holdes personlige samtaler, ansøgere kommer til jobsamtaler, og teams, ledelsen, direktører og så videre samarbejder for at fremelske idéer og træffe virksomhedskritiske beslutninger med kunder og kolleger i hele virksomheden.

Hos Sharp forstår vi de udfordringer, der kan opstå under møderne, især når mange interessenter er involveret, både lokalt og globalt. 

Vær nærværende og produktiv med forbedrede løsninger til møderum

I vores store, interaktive skærme, er der indbygget smart teknologi, der gør det nemt for virksomhederne holde møder med deltagere fra hele verden. Du kan oprette forbindelse mellem mange brugere og gøre det muligt for alle at se præsentationer og videoer samt at få en interaktiv oplevelse med de andre deltagere, som om de var til stede i rummet.

Vores digitale skærme og yderst interaktive AV-udstyr, software og tilbehør byder på ideelle løsninger til mindre formelle ad hoc-møder, små og mellemstore virksomheder samt koncernomgivelser. 

 

A team meeting

Få klaret mere med en dynamisk, digital skærm

Vi er også klar over, at den samme løsning ikke er den rigtige for alle, så vi designer vores teknologi således, at den passer til store bestyrelsesmøder, undervisningssessioner, kreative rum samt små, tætsiddende grupper.

Med vores dynamiske, digitale skærm kan du levere enestående, tydelige og imponerende AV-præstationer, forbinde dine teams og interessenter med hinanden og skabe den rette stemning for bedre beslutningstagen samt kundemøder i virksomheden.

Optimér møderne, så hvert eneste minut tæller

Uanset om du drøfter det næste regnskabsår, fører afgørende samtaler med en vigtig kunde eller lægger planer for fremtiden, vil forbedret teknologi i dit møderum bidrage til, at du kan få mest ud af tiden i det rette miljø og yde en maksimal indsats.

 

Business Presentation meeting four people-Audio Visual-Product