Half-cell PV panels arranged
Half-cell PV panels arranged

Solenergi

Solpaneler fra solpanelpioneren.

homeowner in front of solar powered home
homeowner in front of solar powered home

Hus drevet af solenergi

Producer din egen, rene energi, og spar penge.

woman investor in front of PV power plant at sunset
woman investor in front of PV power plant at sunset

Solcelleanlæg

Bankfinansierende solpaneler til dit solpanelprojekt.

factory rooftop PV installation with man standing on it
factory rooftop PV installation with man standing on it

Kommercielt og industrielt

Bliv en grøn virksomhed med dit eget solenergisystem.

Solar Energi

Velkommen til afsnittet om solpaneler på Sharp-webstedet. Desværre har vi ikke et komplet afsnit om solenergiwebsted på dette sprog. Derfor vil linkene på denne side føre til vores EU-websted, som er på engelsk. Hvis du ikke forstår engelsk, anbefaler vi, at du bruger oversættelsesfunktionen i browseren, som mange browsere tilbyder. 

Kontaktformularerne nederst på siden er på dit sprog. 
 

Din Solpanelpartner for Livet

Hvis du er på udkig efter solpaneler af høj kvalitet til den miljøbevidste elproduktion, er du kommet til det rette sted. Levering af solenergiløsninger har været Sharps kernekompetence i mere end 60 år. Til dato har Sharp leveret mere end 50 millioner banebrydende solcellepaneler verden over, der opfylder behovene hos tusindvis af internationale kunder inden for solenergi.

Fra vores europæiske kontor sælger vi vores solenergisystemer til installatører, distributører og projektvirksomheder i Europa, Mellemøsten og Afrika. Slutbrugere, f.eks. husejere eller kommercielle kunder, kan købe vores fotovoltaiske paneler sammen med installationsservicen fra vores lokale installatører.

 

Drag fordel af uovertruffen fotovoltaisk ekspertise

Med flere end en million kunder over hele verden og efter at have sendt flere end 50 millioner PV-paneler har Sharp produceret 15,4 GW (gigawatt) kraft, hvilket svarer til en samlet undgåelse på 168 Mt (megatons) CO2. Sharp har en rekord på over et halvt århundrede som solenergiproducent - branchens længste solenergioplevelse, der har opnået sit gode ry i solenergiens verden. Sharp-solpaneler fungerer i mange områder, fra familiehuse og installationer i ekstreme miljøer som f.eks. fyrtårne og satellitter til nyligt færdiggjorte megawatt-skala solkraftværker.

"Sharps innovation og udvikling i modulteknologi over et halvt århundrede har gjort det muligt for os altid at forbedre og tilpasse os markedsforholdene. Vi har i årenes løb formået at leve op til forventningerne globalt, og vi er stolte af at blive anerkendt som en stærk og pålidelig leverandør og produktpartner. Vores fortsatte vækst vidner om dette."

Peter Thiele, Præsident for Sharp Energy Solutions Europe

 

 

Peter Thiele holding a sticker into the camera

Gennemprøvet PV-teknologi

Sharps portefølje af højtydende solcellemoduler er bygget til beboelses-, erhvervs- og frifeltsinstallationer. Vi tilpasser hele tiden vores udvalg af PV-paneler til de nyeste teknologier og kontrollerer hver ny teknologi grundigt før brug for at sikre lang levetid.

Vi leverer udelukkende kvalitetskomponenter og tester vores paneler strengere end IEC-standarder. Det betyder, at vi kun tilbyder gennemprøvet teknologi og solcellemoduler, der er bygget til 30 års høj ydeevne. Alle vores moduler har en lang liste over certifikater fra respekterede institutioner som VDE og TÜV.

three PV panels

Bliv Sharp-grossist eller installationspartner

Som PV-distributør eller -installatør har du brug for et stærkt mærke i din solcelleportefølje. Sharp er det eneste PV-mærke, der har fortjent folks tillid gennem et århundrede og fortsætter med at innovere i forskellige produktkategorier. Find ud af, hvordan du kan drage fordel af et stærkt globalt mærke med et solidt fotovoltaisk udvalg og vores tjenester, der støtter din succes.

PV installer on a roof

Udvikl PV-projekter sammen med Sharp

Ud over materielforsyningen er Sharp også aktiv inden for projektbranchen over hele verden og arbejder sammen med partnere om udvikling af solcelleanlæg. Vi tilbyder unikke muligheder for investorer, jordejere og udviklere til fælles PV-projektudvikling af forskellige typer.

Som japansk virksomhed kan vi give adgang til attraktive subsidieordninger fra den japanske regering til PV-kraftværker i flere lande over hele verden. Samtidig er vi til rådighed for flere MW-projekter uden PPA-støtte.

Two men with hard hats walking on grass in front of PV plant talking

Mød solenergiteamet

Vores internationale team består af unikke personer, men vi er forenet i vores passion for fotovoltaiske løsninger og vores bestræbelser på at arbejde for en grøn fremtid sammen med vores partnere. Vi sætter en ære i de højtydende solpaneler af høj kvalitet, vi producerer, og de garantier, vi giver. De fleste af vores kolleger har arbejdet i mere end 10 år. Nogle af vores medlemmer har årtiers PV-erfaring at falde tilbage på.

Sharp Energy Solutions-teamet har haft hovedkontor i Hamborg, Tyskland, i over 25 år nu. Vores kontor i Hamborg er hjemsted for vores Solar Service, Marketing, Sales, Sales Development, Sales Support, Produktingeniør- og ledelsesteams. Derudover har vi nogle få salgschefer placeret i Europa (Polen, Spanien, Holland, England) for at betjene vores kunder bedst muligt i disse lande.

sharp solar team at exhibition

Kontakt Sharp Solar Team