A man holding a pen whilst using a laptop
A man holding a pen whilst using a laptop

Løsninger efter emne

Sharp tilbyder en omfattende portefølje af prisvindende dokumenthåndterings- og skærmløsninger for at hjælpe organisationer af enhver størrelse med at omlægge deres måde at behandle oplysninger på.

Alle organisationer står overfor mange udfordringer og har ofte behov for en bred vifte af teknologier for at opfylde virksomhedens, kundernes og medarbejdernes behov.

Sharp tilbyder en omfattende portefølje af prisvindende dokumenthåndterings- og skærmløsninger for at hjælpe organisationer af enhver størrelse med at omlægge deres måde at behandle oplysninger på.

Løsninger efter emne

Informationssikkerhed

Sharp erkender, at informationssikkerhed er et yderst vigtigt aspekt af din dokument- og udskrivningshåndteringsstrategi. Hvis kommercielt følsomme eller forretningsmæssigt kritiske informationer bliver stjålet eller kompromitteret, kan det have enorme driftsmæssige og økonomiske følger – noget som mange virksomheder aldrig kommer sig helt efter.

Derfor omfatter Sharps printere og Sharps fotokopimaskiner en række sikkerhedsfunktioner. De er beregnet til at hjælpe dig med at holde styr på og administrere dine politikker for udskrivningssikkerhed. De beskytter desuden dine informations- og dokumentressourcer mod en lang række fysiske og cybersikkerhedsmæssige trusler, og samtidig sikrer de overholdelse af den gældende lovgivning.

Sharp kan også klare det hele for dig takket være vores komplette printsikkerhedstjeneste. Den omfatter vores smarte sikkerhedstjeneste, der hjælper dig med at forstå truslerne mod din virksomhed og give en beskyttelse, der er skræddersyet til din virksomheds individuelle behov.

Man-pressing lock lifestyle

8K teknologi

Hvis et billede er tusinde ord værd, så er 8K en hel roman. 8K skærme overstiger HD og 4K betydeligt og leverer imponerende billeder, præsentationer, videoer og andet AV-indhold i høj opløsning, der er utroligt tydelige og realistiske. Det forventes at give store fordele indenfor områder såsom TV-branchen, sundhedspleje, design og sikkerhed samt for samfundet som helhed.

Det er Sharps vision at ændre på den måde, verden ses på, med et niveau af detaljer og realisme, som vi aldrig har oplevet før. Sharps 8K økosystem hjælper med at omdefinere vores virkelighedsopfattelse og vise det, som vores øjne ikke er i stand til at se. Vores banebrydende 8K teknologi giver en ultrahøj definition, billeder i ægte farver med en opløsning, der er 16 gange højere end fuld HD, og som den nuværende generation af 4K billeder ganske enkelt ikke er i stand til at levere.

Vi er på forkant med udviklingen inden for 8K, vi fremmer udbredelsen af anvendelsesformål for 8K og skaber yderligere muligheder for virksomhederne for at drage fordel af exceptionelt detaljerede billeder og videoer.

Two men looking at a large display in a car showroom

Hybridt arbejde

Som følge af coronapandemien er hybridt arbejde nu af afgørende betydning i mange organisationer, da de har været nødt til at finde måder at kombinere kontor-, hjemme- og fjernarbejde på. Hvis det gennemføres på en effektiv måde, kan der være mange fordele forbundet dermed - både for organisationen, der får mere produktiv, motiveret og fleksibel arbejdskraft, og for de ansatte, der kan nyde godt af en bedre balance mellem arbejde og privatliv.

Sharps løsninger til hybridt arbejde giver dig mulighed for at arbejde smartere, men samtidig opretholde sikkerheden og effektiviteten. Vores portefølje omfatter et fuldt sortiment af AV-udstyr og værktøjer, der kan hjælpe dig med at gennemføre en effektiv politik om hybridt arbejde og gøre arbejdslivet lettere for alle. De omfatter avancerede skærme, bærbare computere til virksomheder, videokonferenceudstyr og understøttende AV-software og -tilbehør.

Woman attending an online meeting from home

The Future of Work

The Future of Work Solutions

Make work more meaningful for your employees. Facilitate their success, growth and career development by implementing technologies that enable them to stay connected and productive. 

At Sharp, we believe that people are the true power of any business and that the more empowered they are, the more successful your business can be. Therefore, we recognise the importance of fully understanding their expectations and visions of the ‘workplace of the future’.

Using our own research and current commentary, we are now sharing the findings with you as we push the workplace forward together. Our range of articles explore how we can put people first, as the power behind any business.
 

Group of young work colleagues in an informal meeting

Hvorfor vælge Sharp som din teknologipartner?

Vi sætter pris på, at din virksomheds behov er unikke og ofte under udvikling. Så vores dedikerede og meget erfarne konsulenter vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine mål og designe en løsning, der fungerer for dig og dit team, både nu og i de kommende år.

Vi har designet innovative, brancheførende løsninger, herunder prisvindende produkter og teknologier i mange år (se mere efter miljø). Og vi har årtiers erfaring på tværs af alle brancher, virksomhedsstørrelser og forretningsmiljøer.

For en personlig service og højkvalitets AV-løsninger og Managed Print Services fra et betroet globalt brand, kan du regne med Sharp.