A man holding a pen whilst using a laptop
A man holding a pen whilst using a laptop

Løsninger efter emne

Sharp tilbyder en omfattende portefølje af prisvindende dokumenthåndterings- og skærmløsninger for at hjælpe organisationer af enhver størrelse med at omlægge deres måde at behandle oplysninger på.

Sharp tilbyder en omfattende portefølje af dokumenthåndterings- og skærmløsninger for at hjælpe organisationer af enhver størrelse med at omlægge deres måde at behandle oplysninger på.

Løsninger efter emne

Informationssikkerhed

Sharp erkender, at informationssikkerhed er et yderst vigtigt aspekt af din dokument- og udskrivningshåndteringsstrategi. Hvis kommercielt følsomme eller forretningsmæssigt kritiske informationer bliver stjålet eller kompromitteret, kan det have enorme driftsmæssige og økonomiske følger.

Derfor omfatter Sharps printere og Sharps fotokopimaskiner en række sikkerhedsfunktioner. De er beregnet til at hjælpe dig med at holde styr på og administrere dine politikker for udskrivningssikkerhed. De beskytter desuden dine informations- og dokumentressourcer mod en lang række fysiske og cybersikkerhedsmæssige trusler, og samtidig sikrer de overholdelse af den gældende lovgivning.

Sharp kan også klare det hele for dig takket være vores komplette printsikkerhedstjeneste. Den omfatter vores smarte sikkerhedstjeneste, der hjælper dig med at forstå truslerne mod din virksomhed og give en beskyttelse, der er skræddersyet til din virksomheds individuelle behov.

Man-pressing lock lifestyle

8K teknologi

8K skærme overstiger HD og 4K betydeligt og leverer imponerende billeder, præsentationer, videoer og andet AV-indhold i høj opløsning, der er utroligt tydelige og realistiske. Det forventes at give store fordele indenfor områder såsom TV-branchen, sundhedspleje, design og sikkerhed samt for samfundet som helhed.

Vores banebrydende 8K teknologi giver en ultrahøj definition, billeder i ægte farver med en opløsning, der er 16 gange højere end fuld HD, og som den nuværende generation af 4K billeder ganske enkelt ikke er i stand til at levere.

Two men looking at a large display in a car showroom

Hybridt arbejde

Sharps løsninger til hybridt arbejde giver dig mulighed for at arbejde smartere, men samtidig opretholde sikkerheden og effektiviteten.

Vores portefølje omfatter et fuldt sortiment af AV-udstyr og værktøjer, der kan hjælpe dig med at gennemføre en effektiv politik om hybridt arbejde og gøre arbejdslivet lettere for alle. De omfatter avancerede skærme, bærbare computere til virksomheder, videokonferenceudstyr og understøttende AV-software og -tilbehør.

Woman attending an online meeting from home

The Future of Work

The Future of Work Solutions

Make work more meaningful for your employees. Facilitate their success, growth and career development by implementing technologies that enable them to stay connected and productive. 

At Sharp, we believe that people are the true power of any business and that the more empowered they are, the more successful your business can be. Therefore, we recognise the importance of fully understanding their expectations and visions of the ‘workplace of the future’.

Using our own research and current commentary, we are now sharing the findings with you as we push the workplace forward together. Our range of articles explore how we can put people first, as the power behind any business.
 

Group of young work colleagues in an informal meeting

Hvorfor vælge Sharp som din teknologipartner?

Vores dedikerede og meget erfarne konsulenter vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine mål og designe en løsning, der fungerer for dig og dit team, både nu og i de kommende år.

Vi har designet innovative, brancheførende løsninger, herunder prisvindende produkter og teknologier i mange år (se mere efter miljø). Og vi har årtiers erfaring på tværs af alle brancher, virksomhedsstørrelser og forretningsmiljøer.