A man using a computer
A man using a computer

Microsoft 365

Med Microsoft 365 får I den frihed, at I kan placere jeres kontorer overalt – produktivitet, kommunikation og sikkerhed.

Optimere dit samarbejde

I de seneste år er vi begyndt at arbejde på nye måder, og der er kommet nye muligheder til. Vi har brug for at kunne udføre vores arbejde når som helst, på hvilken som helst måde og netop dér, hvor vi befinder os på et givent tidspunkt. Samtidig er behovet for at samarbejde steget. Microsoft 365 er blevet standard for mange virksomheder og organisationer.

Det rette værktøj

Der findes en uendelig rækker af værktøjer og muligheder – med Microsoft 365 kan I blive ved med at være produktive, ligegyldigt hvilken branche I arbejder i og uanset organisationens størrelse. Med vores tjeneste Tryg 365 får I de værktøjer og den proces og struktur, I behøver med henblik på optimal anvendelse. Beskyt jeres produktivitet, og oprethold sikkerheden. I betaler kun for det, som I bruger, og I kan nemt op- og nedskalere, i takt med at behovene i jeres virksomhed forandrer sig. Alt dette til en fast, månedlig udgift.

people in a meeting

Samarbejd

Samarbejd, og hold effektive møder. Med Microsoft Teams i jeres virksomhed får I nemt ved at samarbejde og holde digitale møder, kurser og undervisning. Når afdelinger eller grupper ønsker at samarbejde digitalt, er SharePoint det ultimative værktøj til smidigt at kunne dele filer og dokumenter med hinanden, samtidig med at Teams fungerer som en kommunikationskanal, hvor du ganske nemt kan kommunikere med andre brugere via instant messaging, talebeskeder og videosamtaler. 

Nogle af de apps, som vi tilbyder i vores pakke med Microsoft 365:

•    Word
•    Excel
•    PowerPoint
•    Microsoft Teams
•    OneDrive
•    SharePoint
•    Outlook

people in huddle