Multifunktionsprintere

Arbejde på en smartere måde

Ligegyldig hvilken branche du arbejder i og hvor stor din virksomhed er, så kan en multifunktionsprinter hjælpe dig og din organisation med at anvende og dele informationer og dermed arbejde på en smartere måde.

BP-70C65-all in one printer- product

Hvad kan multifunktionsprintere?

Multifunktionsprintere (vi kalder dem også for printere og laser printere) er med til at lette arbejdsgangene på din arbejdsplads, da den blandt andet fungerer både som printer, scanner, kopimaskine og arkiveringssystem. Alt samlet i et flot design, der passer ind i de fleste miljøer.

Multifunktionsprintere kan også scanne til e-mail-modtagere, lette og dermed øge samarbejdet og spare tid, da det er yderst nemt at dele scannede dokumenter.

Small workgroup informal meeting

Vælg en printer, der passer til din hverdag

Multifunktionsprintere skal være fleksible på mange måder, men hvis du har begrænset plads, kan en lille alt-i-et printer være den bedste løsning. Den er smidig, kompakt og bruger ikke særligt meget plads.

En multifunktionsprinter er perfekt til større arbejdspladser med mere krævende udskrivningsbehov og højere udskrivningsvolumener.

Vores laser printere kan alt det, der kræves til daglige kopierings- og udskrivningsrutiner i sort/hvid og farve, både i A4 og A3 format.

Sharp Stockholm print secure säkerhet

Vokser hvis behovet bliver større

Du kan få dit eget trykkeri på kontoret, med produktionsprintere eller printere med høj kapacitet kan du fremstille forskellige tryksager og brochurer med hæftning.

Du kan også vælge trådløs tilslutning af multifunktionsprinterne for hurtigt og nemt at kunne få udskrifter fra din mobil eller tablet, der er tilsluttet wifi-netværket.

Product-Printer-MX-8081_FN22

Er din multifunktionsprinter beskyttet mod hackere?

Din virksomheds data er kostbare. Derfor er multifunktionsprintere forsynet med de mest avancerede sikkerhedsfunktioner til beskyttelse af data.

Ved du, f.eks. at ubeskyttede enheder kan blive hacket? Moderne multifunktionsprintere fungerer på samme måde som computere – de har processorer, hukommelse og kan gemme data om alle dine udskrifter, kopier og scannede dokumenter. De data kan risikere at ende i de forkerte hænder.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Smart management for printerrutiner og sikkerhed

Med software til udskrivningshåndtering kan du både få kontrol og oversigt over alle dine printere og multifunktionsprintere.

Med software til dokument- og udskrivningshåndtering (Document and print management software) kan du give teams og enkeltpersoner forskellig adgang til printerne. Man kan for eksempel give nogle afdelinger mulighed for farve- eller dupleksudskrivning, samtidig med at andre, der ikke har behov for disse funktioner, hindres i at bruge dem.

Med management software kan du også tilføje sikkerhedsfunktioner for at styre anvendelsen af printerne, alt dette for at beskytte dataene samtidig med at du kan reducere mængden af udskrifter, der foretages, og dermed holde omkostningerne nede.

Office workers working at desk and an informal meeting