A man using a laptop in an office
A man using a laptop in an office

Cloud-tjenester

Udnyt fordelene med cloud-tjenester til at få større fleksibilitet og effektivitet.

Alt fra backup og lagring til programmer som Microsoft 365

Det er ikke noget nyt at anvende cloud-tjenester, men takket være udviklingen af hardware, programmer og de moderne forbindelsesmuligheder, har de vokset sig stærkere og er blevet til en effektiv og prisvenlig løsning for virksomheder. Din virksomhed eller organisation kan anvende en række forskellige tjenester via en internetforbindelse. Alt fra backup og lagring til tunge programmer med forretningsdata eller programmer som Microsoft 365.

Uanset hvad du ønsker at anvende cloud-tjenesten til, hjælper vi dig med alt fra drift og vedligehold til licenser og sikkerhed.

 

Hvorfor overveje en cloud-tjeneste?

Den store fordel ved at anvende en cloud-tjeneste er fleksibiliteten. Hvis du skulle have tilsvarende funktioner og programmer i en egen lagerenhed, så ville små forandringer være meget bekostelige. Med en cloud-tjeneste, der er fleksibel, kan du nemt opskalere, i takt med at din virksomhed eller organisation vokser, uden at dette påvirker udgifterne nævneværdigt.

En anden og mindst ligeså vigtig fordel er, at du slipper for at tænke på sikkerheden og selv at skulle opdatere programmer og applikationer, for at være på forkant med udviklingen. Vi sørger nemlig for at opdatere og beskytte dine data og minimerer dermed risikoen for indtrængen og sabotage.

man and woman at computer

Hvilken cloud-tjeneste er den bedste løsning for dig?

Der findes forskellige varianter af cloud-tjenester, og vi hjælper dig med at udarbejde en cloud strategi på grundlag af din virksomheds behov. Vores Microsoft-certificerede tekniker vurderer, hvilke tjenester og programmer, der egner sig til at blive flyttet til cloud-tjenesten:

•    Offentlige cloud-tjenester – al hardware, alle programmer og hele infrastrukturen ejes og drives af cloud-tjenesteudbyderen. Denne type cloud-tjeneste kan anvendes til enkle lagringsbehov og programmer.


•    Private cloud-tjenester – hardware, programmer og infrastruktur er udelukkende dedikeret til din virksomhed eller organisation. Det giver mulighed for at tilpasse indholdet og præstationerne, så de passer til jeres virksomhed.


•    Hybride cloud-tjenester – en kombination af offentlige og private cloud-tjenester. Perfekt til den moderne virksomhed, der gerne vil være fleksibel og samtidig råde over en dedikeret infrastruktur.

man working at computer