Farveprintere

En farveprinter få dine dokumenter til at fange opmærksomheden.

Ligegyldig hvilken branche du arbejder I, kan en farve printer få dine dokumenter til at fange opmærksomheden, hvilket bidrager til tydeligere kommunikation og bedre forståelse.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Alsidige multifunktionsprintere

A4 og A3 farve printere findes på mange forskellige arbejdspladser. Vælg mellem en printer til skrivebordet eller en gulvstående kontor printer afhængigt af dine behov og pladskrav. For en komplet udskrivningsløsning skal du vælge en alt-i-et-printer, som vi kalder multifunktionsprintere (mfp) og som er en kombination af en printer, kopimaskine, fax, scanner og arkiveringssystem.

Med produktionsprintere og professionelle systemer får du professionel kvalitet, farvekopiering og A3-udskrivning med avanceret efterbehandling.

BP-60M45

Skal du vælge en farve printer eller en sort/hvid printer?

Det afhænger af, hvilken type dokumenter du arbejder med. Skal du udskrive præsentationer, beregninger eller markedsføringsmateriale, så er en farve printer den bedste løsning. Men hvis du bare skal udskrive tekstdokumenter, så er en sort/hvid printer tilstrækkelig.

Woman using colour printer in school

Hvor sikker er en farve printer?

Intelligente sikkerhedsfunktioner beskytter dataene i din farve printer, for printere kan i virkeligheden blive hacket ligesom computere. En printers hukommelse kan indeholde data fra alle dine seneste udskrivninger, og den data kan blive opfanget af hackere. Sørg for, at din printer bliver beskyttet mod hackere ved at tænke på følgende:

 • Self-healing firmware
  Selvhelende software, der gendanner indstillinger og laver back-up.
   
 • Whitelist
  Hvidlisten giver godkendte programmer adgang til systemet.
   
 • S/MIME kryptering af e-mails
  Kryptering for at hindre, at e-mails, der sendes af printeren, læses af uautoriserede personer
   
 • Kryptering
  Anvendelse af sikkerhedspolitik.   
Man-pressing-lock-icon-on screen

Styring af printer rutiner og sikkerhed

Med software til udskrivningshåndtering kan du både få kontrol og oversigt over alle dine farve printere og multifunktionsprintere.

Med softwaren til dokument- og udskrivningshåndtering kan du give teams og enkeltpersoner forskellig adgang til printerne. Du kan for eksempel give visse afdelinger mulighed for farveudskrivning eller dupleksudskrivning, mens andre, der ikke har brug for disse funktioner, hindres i at anvende dem.

Med secure release software kan du også tilføje sikkerhedsfunktioner til at styre anvendelsen af printerne, så du samtidig kan beskytte dataene og reducere papirforbruget.

Office workers working at desk and an informal meeting