Man using a laptop and tablet on a sofa

Antivirus

Beskyt dine data. Beskyt dig mod virusangreb og phishing med Sharp Antivirus

Mere end antivirussoftware

I dag opfattes traditionelle antivirusprogrammer ofte som utilstrækkelige, og det opleves, at de ikke lever op til forventningerne i en connected hverdag. Der findes mange trusler, der kan forårsage enorme forstyrrelser, systemafbrydelser og datatab. Mange af disse kan anvende legitime processer og handlinger på en skadelig måde.

Vores antivirus overvåger jeres computere og infrastruktur, undersøger adfærd og registrerer informationer for at finde, undersøge og advare, hvis der opdages skadelig kode eller sker forsøg på data indtrængen.

Identificer trusler

Hver dag sker der tusindvis af virus- og malwareangreb. Med et antivirus program identificeres de hurtigt, mens uautoriserede processer eller angreb hindres på en effektiv og sikker måde uden at påvirke jeres virksomhed. Takket være en nem og hurtig funktionalitet stiller dette produkt ikke de samme krav til brugerne, for vi tager vare om jeres sikkerhed.

icon alerts

EDR (Endpoint Detection and Response)

EDR (Endpoint Detection and Response) betyder registrering af og foranstaltninger mod angreb på netværkets endpoints. Med endpoints menes mobiltelefoner, printere, computere, skærme og andet, der er tilsluttet netværket, men som ikke er en server. EDR kan hindre mistænkelige processer i at køre eller standse processer, der anvendes på skadelig vis. Desuden kan EDR foretage kontroller af både netværket og enhederne, så jeres virksomhed kan begrænse anvendelsen af visse programmer og apps.

IT technician with laptop in data centre