Sharp Optimised Visitor Management System
Sharp Optimised Visitor Management System

Reception

Klar kommunikation og problemfri besøgshåndtering.

Receptioner og indgange

En virksomheds receptionsområde er både dens synlige ansigt og også et vigtigt informationscenter for både besøgende og medarbejdere.En bred vifte af teknologier kan bruges til at lette et modtagelsesområdes funktion.

For eksempel er storformatskærme eller videovægge ideelle til store indgangsområder, såsom hotelreceptioner. Alternativt kan mindre skærme bruges, hvor pladsen er begrænset, såsom kontorreceptioner og venteværelser i en række andre miljøer, herunder lægeklinikker, hospitaler og skoler.

Mange receptioner er nu også afhængige af at bruge printere og kopimaskiner til at producere besøgende badges og relevante sikkerheds- eller webstedsoplysninger.

Hvordan kan Sharp hjælpe?

Hos Sharp anerkender vi de unikke muligheder, som receptionsområder og venteværelser tilbyder for at gøre et positivt indtryk og dele information effektivt med både besøgende og medarbejdere.

Vi kan levere en række AV-udstyr og arbejdspladsløsninger, der hjælper dig med at strømline besøgsregistreringsprocessen og informere og uddanne alle, der passerer gennem receptionsområdet.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Gæstestyring

Det kan være en udfordring at sikre, at besøgende modtages effektivt, mens de stadig overholder alle relevante sikkerheds- og sundheds- og sikkerhedskrav – især i travle receptioner eller mindre kontorreceptioner, hvor tid og ressourcer kan være begrænsede.

Vores gæstestyringssoftware er sikker og brugervenlig platform til effektiv receptionsstyring. Det giver mulighed for selvbetjeningsmodtagelse for alle medarbejdere, gæster og entreprenører, der besøger dine lokaler. Når de er etableret i receptionsområdet, kan de besøgende melde sig ind trygt og sikkert, hvilket frigør tid til receptionens personale.

Hand-typing in-visitor-sign-in-screen

Informationsdeling

Sharps højopløselige digitale skilteskærme og modtagelsesvideovægge giver dig mulighed for at kommunikere og dele nyttig information, kampagner eller reklamer og regelmæssige nyhedsopdateringer klart og effektivt i en lang række områder, lige fra kontorreceptioner og venteværelser til de største fællesrum.

Med strålende lysstyrke og enestående billedopløsning kombineret med fleksibel installation kan du løfte dit publikumskommunikation og være sikker på, at dit budskab bliver leveret klart og effektivt, hvor og hvornår du har brug for det. 

 

Branded digital signage screen in reception area

Dokumentproduktion

Vi tilbyder et bredt udvalg af kopimaskiner og printere, der passer til ethvert behov. Disse spænder fra kompakte printere, der passer på et skrivebord, som kan bruges til badgeproduktion i dit receptionsområde, helt op til kraftfulde multifunktionsprintere (MFPS)/alt-i-én-printere, som inkluderer netværks-/Wi-Fi-funktioner.

Ud over at skabe højkvalitets, trykte dokumenter i enten fuldfarve eller sort/hvid, omfatter vores MFP'er en række muligheder. For eksempel kan du nemt og sikkert dele information ved at scanne dokumenter og sikkert sende dem via e-mail direkte fra enheden. Deres mobile tilslutningsmuligheder lader dig også printe fra og scanne til din mobile enhed, hvilket er ideelt for besøgende, der har brug for at udskrive dokumenter. 

People working in office space-Lifestyle