Futuristic globe
Futuristic globe

Om os

Sharp Europa er en del af Sharp Corporation med flere end 49.000 ansatte globalt. I Norden arbejder vi med B2B løsninger, og vores forretningsfilosofi bygger på at tilbyde løsninger, der gør hverdagen lettere for mennesker.

Om Sharp

Bygget på innovation

Siden vores etablering i 1912 har Sharp udviklet innovative produkter: Moderne produkter oppe i tiden, der har været originale og stået for nytænkning. Lige siden verdens første mekaniske blyant ”Ever-Sharp” til de første LCD-miniregnemaskiner, den første kopimaskine og nu 8K skærme.

Lige fra begyndelsen var det Sharps drivkraft at være original og stå for nytænkning. Noget der startede med vores grundlægger Tokuji Hayakawa og hans værdier, oprigtighed og kreativitet. Det er nøgleord og værdier, der stadig lever stærk videre med os i dag.

Vi udvikler og fremstiller nye produkter, der påvirker, hvordan vi lever og arbejder i nutidens samfund. Men det er ikke selve teknikken eller teknologien, der driver os - men derimod hvordan den hjælper mennesker og gør deres hverdag lettere.

Sharp's founder Tokuji Hayakawa

Sharp Corporation i dag

I dag arbejder vi for at udvikle og skabe produkter, der gør menneskers liv og arbejde nemmere i hverdagen. Både i hjemmet og på arbejdspladsen. Vi står for innovation, kvalitet, værdiskabelse og design.

Resultatet er teknik og produkter, der er ”one-of-a-kind” og lever op til vores motto: “We make products that others want to imitate!”

I Europa er vores hovedfokus i dag B2B løsninger. Vi ønsker at inspirere andre igennem innovative løsninger, der skal gøre det lettere for virksomhederne - og være en del af en ny måde at arbejde på.

Office workers using PCs at desks

Sharp i Europa

Sharp Europa er en del af Sharp Corporation med flere end 49.000 medarbejdere globalt, der både tilbyder B2B løsninger og forbruger produkter. I Europa har vi tre forretningsområder, vi findes på 17 markeder og har fire egne fabrikker til produktion.

Vi tilstræber, at virksomhederne uanset branche og størrelse skal kunne arbejde på en smartere og mere effektiv måde takket være de rigtige løsninger. Vi er med til at skabe fremtidens arbejdspladser.

Vores B2B løsninger inkluderer både hardware og softwareløsninger: alt fra små printere til anvendelse på kontorer til større maskiner med høj kapacitet til produktion og trykkerier. Professionelle skærme med den nyeste skærmteknologi, IT-tjenester og kassesystemer.   

Map of Sharp locations in Europe

Vi ser hele tiden fremad

I over 60 år har Sharp været en af verdens førende producenter af fotovoltaiske solceller for en miljøbevidst energiproduktion. Indtil videre har Sharp Solar Services leveret mere end 50 millioner PV-moduler i hele verden.

Som både producent og leverandør af tjenester har vi en stærk position og forståelse af markederne, og vi ønsker at have en rådgivende rolle i, hvordan teknikken på bedste måde kan og skal fungere sammen.

I Europa investerer vi og er brancheførende, når det drejer sig om at undersøge og skabe nye tekniske løsninger, der skal hjælpe virksomhederne ind i fremtiden.

PV Solar power plant with technician on a laptop in the foreground