A man in an office next to an MFP
Two people in office-Printer-Banner

Kontor

Sharps sortiment af kontorløsninger gør det nemmere at skabe et smart kontormiljø.

Kontormiljøet og hybridt arbejde

Det er i kontormiljøet, at mange af os tilbringer vores dage, så det skal udformes på en måde, der gør arbejdet mere:

  • effektivt – idet det er nemmere at tilgå oplysninger og reducere manuelle, repetitive opgaver.
  • udbytterigt – idet det bliver nemmere at holde møder i forskellige rum og omgivelser med forskellige antal deltagere.
  • produktivt – idet der opmuntres til holdarbejde og samarbejde, debatter og præsentationer.

I de seneste år er det traditionelle kontors grænser også blevet udvidet med en tendens til hybridt arbejde. Mange organisationer har anskaffet forskellige kommunikationsteknologier for at skabe et "virtuelt" kontor, så personer, der arbejder hjemme eller andre steder, stadig kan udnytte alle de ovennævnte fordele til fulde.

Hvordan kan Sharp hjælpe?

Hos Sharp forstår vi de udfordringer, som virksomhederne står overfor, og vi har udviklet en vifte af unikke kontorløsninger, der gør det nemmere for dig at skabe et smart kontormiljø – så du kan arbejde mere effektivt, udbytterigt og produktivt.

Modern office with printer and display-Product

Produkter og services til alle typer arbejdspladser

Skab de rette betingelser for samarbejde og produktivitet

Printer-office-people working at desks

Faste arbejdspladser

  

Team working in creative space-Lifestyle

Kreativt miljø

   

Two colleagues walking through office-printer-Product

Fleksibel arbejdsplads

    

Dokumentproduktion med et professionelt look

Du kan vælge imellem et stort udvalg af fotokopimaskiner og printere, der omfatter netværks-/Wi-Fi-funktioner.

Udover at skabe højkvalitetsdokumenter i fuldfarve eller sort/hvid byder vores multifunktionssystemer (MFP'er) på diverse ekstraudstyr, der hjælper dig med at arbejde mere effektivt, og som går fra papirskuffer med ekstra kapacitet til efterbehandlingsværktøjer til egenproduktion af hæfter med et professionelt look.

 

Mere funktionalitet

De omfatter desuden de nødvendige værktøjer for at kunne hente og dele informationer uden besvær. Du kan scanne dokumenter og maile dem eller forvandle dokumenter i papirformat til redigerbare PDF-filer. Du kan også gemme og tilgå dokumenter i offentlige Cloud tjenester eller nemt udskrive fra/scanne til din mobile enhed.

Hvad der er vigtigt, er, at vores alt-i-et-printere omfatter mange informationssikkerhedsfunktioner. Vi kan også klare det hele for dig med vores komplette printsikkerhedstjeneste. Så du kan have tillid til, at dine følsomme virksomhedsoplysninger altid er sikre.

A woman using an MFP in an office

Håndtering og deling af oplysninger

Oplysninger er kun virkelig nyttige, hvis de rigtige personer kan tilgå dem på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde.

Sharps software er et udvalg af sikre, konfigurérbare applikationer, der kan anvendes med vores multifunktionssystemer. De strømliner og automatiserer mange processer, samtidig med at de muliggør adgang på en sikker og enkel måde, når og hvor som helst. 

Two construction workers on laptop-Printer-Product

Møder og samarbejde

Vores AV-udstyr hjælper dig med at forvandle den måde du anvender og deler oplysninger på i en lang række møderumsmiljøer på kontoret.

Især Sharps BIG PAD letter teamarbejdet og samarbejdet takket være deres brugervenlige interfaces, ultrafølsomme touch funktioner og Pen-on-Paper teknologi. Og med vores interaktive Windows collaboration displays kan du åbne op for mulighederne i MS365 og MS Teams.

Som en del af Sharps løsninger til arbejdspladsen giver Synappx-applikations- og tjenesteplatformen også smart bekvemmelighed på arbejdspladsen som fungerer sammen med vores Synappx-kompatible udstyr. 

WCD Dynabook meeting room 2-Product

Gør et varigt indtryk

Sharps digitale skiltningsløsninger i høj opløsning giver dig mulighed for at formidle og dele detaljerede informationer på en tydelig og effektiv måde på en lang række steder.

Vores sikre og brugervenlige gæstestyringsløsning gør det virkeligt enkelt for dig at håndtere registreringen af medarbejdere, gæster og leverandører, hvilket sparer tid for medarbejderne i receptionen og skaber et mere sikkert arbejdsmiljø.