People working at desks
People working at desks

Udskrivnings- og dokumenthåndtering

Sikre, konfigurerbare tjenester, der øger medarbejdernes samarbejde

Lås op for den reelle værdi af dine oplysninger

Det er af afgørende betydning for succesfulde virksomheder at producere, have adgang til, dele og anvende informationer med henblik på at sikre størst mulig tilgængelighed – det drejer sig om at kunne anvende data, ligegyldigt hvor og hvornår du har brug for dem. 

Vi forstår de forretningsmæssige og tekniske udfordringer, som du måske støder på, når du prøver at finde gode løsninger. Vi kan tilbyde den ekspertise og de værktøjer, som du behøver, så du kan fokusere på din virksomhed.

Vi har dokument- og udskrivningshåndtering for at kunne gemme, arkivere, søge og dele informationer – både i papirformat og digitalt. Det spiller ingen rolle, om du befinder dig på kontoret eller er på farten. Vi har styr på udskrivningssikkerhed og dokumentsikkerhed, og vi ønsker at give dig gode værktøjer, der kan lette din hverdag.

Dokumenthåndtering der er skræddersyet til dig

Sharps dokumenthåndtering er en serie af sikre, konfigurerbare tjenester, som på en nem måde håndterer dokumenterne, lige fra de skabes, til de arkiveres. Ved for eksempel at automatisere manuelle arbejdsgange kan du begrænse de menneskelige fejl og på denne måde øge effektiviteten.

Vi kan hjælpe dig med at forbedre produktiviteten og reducere menneskelige fejl ved at automatisere manuelle arbejdsgange. Derudover kan vi reducere dine udskrivningsomkostninger og vise dig, hvordan vores dokumenttjenester kan give dig mulighed for at dele oplysninger nemmere og låse op for de oplysninger, du har brug for til at træffe sikre, faktabaserede beslutninger. Hvis du ønsker at maksimere potentialet for din mobile arbejdsstyrke, kan vi også hjælpe med det ved at bruge et udvalg af mobile printløsninger. Og hvis du ikke har den tid, de ressourcer eller de specialistkompetencer, der er nødvendige for at administrere din printerflåde effektivt, kan vi endda gøre det hele for dig gennem vores Managed Print Services – som kan give øjeblikkelige omkostningsbesparelser på op til 30 %*.

 

* "Active Print Management Initiatives kan reducere dine kontorudskrivningsomkostninger med 10 % til 30 %", Gartner 2013

woman-office-using ipad-lifestyle

Document Management Service assessment

Vores dokumenttjenester passer til alle vores typer af printere og kopimaskiner, og de tilpasses, så de dækker dine særlige behov i forbindelse med håndtering af data og information, der er nødvendige i din virksomhed.

Dokumenthåndtering starter med, at vores eksperter hjælper dig med at forstå dine behov, hvilke prioriteringer er fornuftige, og hvordan du og dine kolleger anvender forskellige typer dokumenter. Derefter fremlægger vi en skræddersyet løsning for dokument- og udskrivningshåndtering, der ikke bare effektiviserer din udskrivning, men også hjælper dig med at finde og dele information på en sikker måde.

people-at desk-having a meeting-lifestyle