Digital signage in store

Digital skiltning

Få effektivt dit budskab igennem, uanset om det er instruktioner, information eller markedsføring, ved hjælp af skærme.

Digital skiltning / digital signage

Besked der når frem

Med digitale skærme, eller digital skiltning som det også kaldes, kan du nemt få kommunikation og beskeder ud til kunder, personale og besøgende. Da skærmene kan installeres næsten overalt, har de en utrolig bred vifte af anvendelser. Uanset om du har én skærm eller flere, så opdateres indholdet nemt via en cloud-tjeneste.

Vi tilbyder komplette løsninger og tager os af alt fra udvælgelse af skærme til installation, træning, support og service.

Skræddersyede løsninger

Brug i dag digitale skilte i alle forskellige områder og brancher for bedre og mere effektiv kommunikation. Vi er her for at hjælpe, hvad end dine behov måtte være.

POS_interflora

Kommuniker med dine kunder

Menuer, kampagner eller måske en velkomstbesked. Dynamisk og engagerende indhold fanger kundens opmærksomhed og øger dit salg.

Various screens in busy office reception

Intern kommunikation

Vigtige nyheder, personaleoplysninger eller fejring af dine præstationer. Via skærmene når du ud med information til dine kollegaer. Du kan også vise et overskueligt overblik over, hvilke mødelokaler der er tilgængelige, og hvor de er placeret.

Digital signage i Stovner Senter

Guide dine gæster

Et indkøbscenter skal tilbyde sine besøgende en effektiv og moderne service. På Stovner centret, der ligger lige nord for Oslo, var der behov for at gå fra stationære og statiske oversigtskort til mere fleksible og effektive, digitale løsninger.

Tilpasset dine behov

Smart og effektiv kommunikation i alle brancher. Vi sørger for, at du får den bedste synlighed og funktionalitet efter dine behov.

Det rigtige display - Lysstyrken bestemmer, hvor tydeligt dit budskab ses afhængigt af miljøet. Vi har skærme i alle størrelser og til forskellige miljøer.

Installeret og klar - Vi leverer og monterer dine skærme, så de er klar til brug.

Software - Dine skærme har den nyeste software, så du nemt kan styre deres indhold via skyen. Uanset om det er en eller flere skærme tilsluttet.

Service og support - Vi er tilgængelige hele året rundt og er aktive over hele Sverige.

welcome screen 2