Farvekopimaskiner

Du får hele farvespektret

Når du ønsker at give dine kopier og udskrifter lidt ekstra, skal du vælge en farve kopimaskine. Med en farve kopimaskine kan du vælge at udskrive i farve eller sort/hvid. Kopimaskiner har flere tonerbeholdere, cyan, magenta og gul samt sort (CMYK), og sammenlagt får du hele farvespektret.

Multifunktionssystemer gør det også nemmere for dig at samarbejde med andre ved at dele og håndtere dokumenter. Du kan digitalisere dine dokumenter ved let og sikkert at scanne dem direkte til e-mail-modtagere eller mapper. Din kopimaskine kan virkelig fungere som en multifunktionel enhed.

MFP scanning in colour

Dine data er sikre

Farve kopimaskiner kan udstyres med en harddisk eller SSD-hukommelse, der gemmer alle udskrifter, scannede og kopierede dokumenter. Har du hørt om, at hackere har fået adgang til ubeskyttet data? For at beskytte følsomme informationer, der er gemt på harddisken, findes der i mange multifunktionskopimaskiner flere sikkerhedsfunktioner, der er standard eller tilvalg. Det kan være godt at have nogle af følgende funktioner:

  • S/MIME kryptering for at hindre, at e-mails, der sendes via kopimaskinen, læses af uautoriserede personer 
     
  • Serverløst system for secure release
     
  • Self-healing firmware er selvhelende software, der gendanner indstillinger og laver back-up
  • Anvendelse af en sikkerhedspolitik

Med lidt tilbehør såsom hulning, foldning og hæftning har du et system, der kan klare det meste.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Anvend farve til udskrivning og kopiering

Mange kontorer og arbejdspladser, der håndterer store mængder tekstdokumenter, anvender en sort/hvid kopimaskine.

Farveprintere er perfekte til at fremstille brochurer, hæfter og andet markedsføringsmateriale, men også andre informationer og typer materiale, hvor billeder og farver kommer til deres ret.

Small workgroup meeting with printed documents on the desk and office workers at desks in the background

Vælg det rigtige til din virksomhed

Hvis du ikke har brug for farve til din virksomhed, skal du vælge en sort/hvid kopimaskine, der anvender én toner i stedet for fire tonere. Ved at vælge en maskine, der passer til dine størrelses- og udskrivningsbehov, kan du reducere omkostningerne til udskrivning og energiudgifterne, både ved sort/hvid kopiering og farvekopiering. En måde er at anvende udskrivningsregler, der kan regulere, hvem må udskrive, og hvordan der må udskrives.

Brug lidt tid på at overveje, hvad du har brug for. Vi hjælper dig på vej.

Office workers using PCs at desks

Klare og stærke farver

Du kan vælge mellem en alt-i-et-printer med mindre kapacitet, kopimaskiner til A4 og farve til hjemmekontorer. A3 farve kopimaskiner passer blandt andet til in-house og andet kreativt arbejde. Produktions printere er perfekte til store afdelinger, produktive kontorer og interne trykkerier.

Der findes en printløsning til hver virksomhed. Det drejer sig bare om at vælge de alternativer, der passer til dine behov. Avanceret teknik gør, at du kan kopiere, udskrive, scanne og arkivere i fuld farve - selv på de mere enkle modeller. Med funktioner som scanning til e-mail eller cloud‑tjenester som Microsoft 365 har du en praktisk og sikker multifunktionsprinter.

BP-60M45

Hvad er dokument- og udskrivningssikkerhed?

Det lyder måske underligt, men selv en lille virksomhed kan spare penge ved at reducere toner-, papir- og energiforbruget. Ved hjælp af software kan du styre, hvordan udskrifterne skal laves og endda give forskellige afdelinger forskellige udskrivningsmuligheder.

Nogle kan udskrive i farve, og andre skal printe på begge sider, hvorved der spares papir og toner. Idet brugeren skal identificere sig for at kunne udskrive, øges sikkerheden, og systemet kan ikke anvendes af uautoriserede personer. Print Management Software er fleksibelt og kan tilpasses efter dine behov.

Office workers working at desk and an informal meeting