CPN_herlev

Sharp Danmark er flyttet til Marielundvej 46C, Herlev

Vores valg faldt på Marielundvej i Herlev, hvor vi har etableret kontor, showrooms, service afdeling, support team samt lager faciliteter. 

Vi har længe haft et ønske om at flytte til nogle mere moderne og tidssvarende lokaler, som er mere i tråd med vores løsninger indenfor ”Information Management” til den digitale arbejdsplads, udtaler Adm. Direktør Torben Rasmussen.

Vores valg faldt på Marielundvej i Herlev, hvor vi har etableret kontor, showrooms, service afdeling, support team samt lager faciliteter. Marielundvej er perfekt for Sharp. Her er gode naboer og mange spændende virksomheder i nærområdet, som vi glæder os til at møde.

Vi mangler lige de sidste detaljer i indretningen og når det er på plads vil vi inviterer til åbent hus, både for vores naboer i området, vores gode kunder og leverandører lover Torben Rasmussen.

Sharp er en virksomhed, som er kendt verden over for vores unikke B2B produkter og løsninger. I Danmark fokuserer Sharp på alt indenfor dokumenthåndtering, AV- & Visual Solution løsninger, IT løsninger, bærbare PC’ere og skærme i alle størrelser til Digital Signage, møderum, uddannelsesbrug med mere. Sharp er fast besluttet på at forbedre menneskers liv gennem anvendelse af avanceret teknologi og et engagement i innovation, kvalitet, værdi og design.

Vi glæder os til at se jer.