Sharp software on display-product-Banner

Udforsk vores sortiment af tilbehør & software

Maksimer din oplevelse med vores førende AV-software og tilbehør for at fuldende din overordnede AV-løsning.

Kontakt os

AV Software & tilbehør

Fra receptionsområder til detailforretninger, klasseværelser til bestyrelseslokaler, AV-udstyr såsom vores interaktive skærme og digital skiltning for at hjælpe dig med at øge engagementet, øge produktiviteten og berige kommunikationen.

Interaktive Display Software

Gennem interaktiv berøringssoftware vil du være i stand til at skabe og vise et stort set ubegrænset digitalt lærred, der strækker væg til væg, hvis det er nødvendigt.

Du kan endda sende og modtage trådløse billeder og filer fra dine smartenheder. Der er ingen indlæringskurve - alle kan gå hen til en skærm, der kører interaktiv skærmsoftware og trygt begynde at bruge det med det samme.

For at lette brugen er der tilgængelige muligheder for at aktivere forbindelse mellem enheder og skærme, hvilket muliggør filudveksling og samtidig visning af håndskrevne noter og tegninger. Den er ideel til at hjælpe teams med at maksimere innovation, samarbejde og produktivitet.

Meeting discussion on face up display-Audio Visual-Product

Standere og vægbeslag

Muligheder for hver skærm
For at få fuld brug af din interaktive skærm, skal du sørge for at kigge efter mobile stativer, vægbeslag og forbedrede tilslutningsmuligheder. Hver skærm skal placeres korrekt for effektiv brug. Så vores vægbeslag kan fastgøres i en enkelt position, eller hvis du har brug for fleksibilitet med placering, kan displayet fastgøres til et mobilt stativ for større mobilitet.

Når det kommer til at vælge fra vores samling af stativer og beslag, vil ikke alle stativer være kompatible med enhver skærm. Vi anbefaler altid, at du overvejer vægten af stativet eller beslaget i forhold til vægten af skærmen. Sørg for, at stativet eller beslaget er klassificeret til at bære skærmens vægt og størrelse. På samme måde, når du vælger interaktiv skærmsoftware, skal du sørge for at tjekke siden med systemkrav for at sikre, at dit system opfylder de påkrævede specifikationer.

Stand and Wall mount-Audio Visual-Product only