Digital skiltning

Med en skærm kan du på en simpel måde vise information og kommunikation i billede-, tekst- og videoformat. Du bestemmer selv anvendelsesområdet. Ligegyldigt hvor skærmene er placeret, har du altid kontrol over indholdet på dine skærme og displays. Opdatér materialet ved hjælp af det webbaserede program, uanset hvor du befinder dig, og synkronisér indholdet til dine skærme.

Øg interessen i din butik

Dine kunder og besøgende forventer en ensartet oplevelse med det samme udbud online som i butikken. Med digital skiltning i din butik kan du planlægge kampagner og tilpasse udbuddet lokalt, så det matcher dine kunders forventninger. Med vores webbaserede software kan markedsføringsafdelingen administrere og styre indholdet på skærmen, uanset hvor de befinder sig.

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Intern kommunikation

Det kan være af afgørende betydning at kunne visualisere statistikker og salg i realtid eller give dine medarbejdere de rette oplysninger på det rette tidspunkt. Anvend skærme til at informere og kommunikere i personalearealerne og på gangene. Hvis du udsender budskaberne via flere kanaler, er der større mulighed for, at informationerne når meget tydeligere og hurtigere frem.

Hvis du ikke råder over en internetforbindelse, kan du skabe dit materiale og gemme det på en USB-hukommelse, der tilsluttes din skærm for at vise indholdet.

digital signage

Byd alle velkommen. Altid.

Med digital skiltning eller digital signage kan du byde alle velkommen – besøgende, patienter, kunder, elever og personale. Find det rigtige rum, vis aktuelle rumbookinger og ugens højdepunkter. Planlæg, foretag ændringer og offentliggør dit indhold i vores færdige modeller, eller skab din egen model med din virksomheds farver og logotype.

welcome screen 2