MS Teams meeting
MS Teams meeting

Skjerme & Audio Visual

Skærme, teknik og displays for at kommunikere og samarbejde tydeligt og effektivt

Hvorfor har du brug for skærme og A/V?

Kommunikation og samarbejde er blevet vigtigere i vores digitale hverdag, og vi er afhængige af brugbare skærm løsninger, med alt fra interaktive skærme og digital skiltning til skærme tilpasset til video konferencer og mødelokaler.

I dag findes der skærme og displays næsten overalt, og de spiller en afgørende rolle i hverdagen hvaden det er som en AV-instatallation i konferencerum og mødelokaler, et digitalt whiteboard i klasseværelset, eller LCD-skærme på sygehuse og i indkøbscentr.

Bring sammen mennesker og interagere

Takket være teknikken kan mennesker bringes sammen og interagere ud over virksomhedens grænser, og det er slut med at stimle sammen rundt om en fælles konference telefon.

I dag kan man lave videokonference i mødelokalerne med intelligente, interaktive skærme, hvor billede og lyd bringer afdelinger, mennesker og kontorer i hele verden tættere på hinanden. Det åbner op for diskussioner, samarbejde og udvikling, idet virksomhederne, skolerne og sundhedsplejen nemt kan håndtere samtaler med flere end 50 deltagere.

En interaktiv touch skærm er en elegant og moderne måde at præsentere informationer på ¬– uanset om det drejer sig om et årsbudget, et personalemøde eller en række salgsinitiativer, så vil din præsentation fremstå flottere end nogensinde før.
 

Sharp mötesrum

Pust nyt liv i din kommunikation

Ikke alle skærme er interaktive. Du finder disse displays i receptioner, trapperum, venteværelser, butikker, indkøbscentre, busser og dit lokale bageri, bare for at nævne nogle steder.

Disse steder anvender skærme, der er beregnet til digital skiltning og videovægge, til at fremhæve budskaber og vise alt fra markedsføring og menuer til instruktioner og vejledning. 

Med digital skiltning og videovægge, der er indrettet efter virksomhedens behov, puster du nyt liv i din kommunikation og kan let tilpasse dine budskaber til din målgruppe og det sted, hvor skærmen er placeret. Dine budskaber er tilgængelige døgnet rundt og i høj opløsning, hvilket giver dem tydelighed og stor gennemslagskraft.

Sharp terminal