A man using a computer

Hvad kan Sharps Workplace gøre for dig, som en service?

Formålet med Workplace as a service er at tilbyde den nyeste teknologi og de bedste løsninger til at hjælpe din virksomhed med at arbejde så effektivt som muligt. For vi ved, at dateret udstyr og it-teknologi, der ikke håndteres ordentligt, har en negativ indvirkning på produktivitet og rentabilitet.


Vil du vide mere? Her er seks fordele ved Workplace as a service:

# 1: Omkostninger, der matcher dit budget

Det kan føles som om du sparer penge ved at bruge ældre udstyr, men sandheden er ofte en anden. Når du regner med uventet nedetid, langsommere drift og tekniske problemer, fungerer dine ældre IT-systemer ikke så effektivt, som de burde.

Du kan få den nyeste teknologi og samtidig styre dit budget med månedlige betalinger, der kan tilpasses dit behov og budget.

# 2: Computere klar til brug

De nye bærbare computere leveres forudinstalleret og klar til brug uden at belaste dit it-team. Det inkluderer det korrekte operativsystem, konfigurationer, applikationer og al den software, der kræves i henhold til dine specifikationer. Det betyder, at du sparer tid og penge, og dine medarbejdere kan fortsætte med at arbejde uden afbrydelser.

# 3: Højt ydende computere og tjenester

Vi tilbyder udstyr, sikkerhed og support, du kan stole på. Dynabook er vores bærbare computere, der er designet med høj kvalitet for at sikre optimal sikkerhed, ydeevne, pålidelighed og samtidig er nemme at bruge.

Dynabook er det eneste mærke, der skaber eget BIOS (Basic Input/Output System) internt for ultrasikker adgang og kontrol ved hjælp af adgangskoder, fingeraftryk og smart card-muligheder. Vores computere er designet til at være lette, tynde og stilfulde, men det er deres holdbarhed, der virkelig adskiller dem, da de består af færre komponenter, hvilket øger pålideligheden yderligere.

# 4: Beskyttelse mod trusler døgnet rundt

Vores Managed Critical Security-tjeneste holder dine computere beskyttet mod malware, vira og andre trusler. Den håndterer vitale, men ofte oversete eller misforståede sikkerhedsrettelser til en lang række Microsoft- og tredjepartsprogrammer. Det inkluderer også brancheførende, næste generations antivirus software, der løbende overvåger for, at sikre maksimal beskyttelse af din virksomhed.

# 5: Proaktiv problemløsning

Vores proaktive præstationsovervågningsløsning har kontrol over at identificere eventuelle problemer, der muligvis skal løses, før de påvirker din virksomhed eller fører til dyr nedetid.

# 6: Sikker håndtering og genbrug efter levetid

Håndtering og genbrug af dine gamle bærbare computere i henhold til EU WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) regler. Det betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om, hvad der sker med dit gamle udstyr, og det giver sikkerhed for, at følsomme forretningsdata ikke kan ende i de forkerte hænder. At vi kan genbruge og genbruge værdifuldt materiale betyder også, at vi sammen bidrager til at beskytte miljøet.

Hvis du vil vide mere om Workplace as a service fra Sharp, eller nogen af ​​vores andre services, så kontakt os endelig.