A man using a laptop

Hvad betyder Sharps sikre it-service?

En sikker it-service fra Sharp kan hjælpe, optimere og beskytte din daglige forretning, samtidig med at den kan understøtte en strategi for vækst og ekspansion for din virksomhed.

Servicen betyder, at vi overtager ansvaret for din virksomheds infrastrukturelle aktiviteter. Også kaldet Managed Service Provider (MSP), hvilket betyder at hele eller dele af dit forretningssystem overvåges mod et fast månedligt gebyr. Ydelserne kan omfatte overvågning døgnet rundt, problemløsning og produkt-leasing og -bytte.

Når du leder efter en IT-serviceudbyder, er der en række overvejelser, du skal huske på – her fokuserer vi på fem vigtige ting:

# 1: Sikkerhed

Efterhånden som verden bliver mere forbundet, er det vigtigt at holde data, personale og kunder sikre. Derfor er det vigtigt at have en erfaren IT-serviceudbyder, som kan holde dine systemer opdateret med den nyeste sikkerhedsteknologi. Derudover aflaster det dit personale, som ellers skal overvåge og administrere computere og netværk. Det er en sikkerhed at have ekspertise, der er opdateret og kan sikre, at alt fungerer uden nedetid.

# 2: Strømline processer

Ved at automatisere de mest gentagne opgaver og vælge nye processer for bedre administration af data, adgang og sikkerhed, får du mere effektive processer. Ved at outsource din it-forretning kan du også flytte fokus fra kun at beskæftige dig med hverdagen og sørge for at bygge strategier for fremtiden.

# 3: Budgetterede omkostninger

En anden klar fordel ved at skifte til en sikker it-serviceaftale er, at du får et klart overblik over dine udgifter. Sammen med os kan du definere en servicepakke, der passer til din virksomheds unikke behov. Det hjælper dig med bedre at spore og administrere dine IT-serviceomkostninger og planlægge for fremtiden.

# 4: Fokus på virksomhedsvækst

Efterhånden som din virksomhed vokser, vokser behovene hos dine medarbejdere, kunder og interne processor. En organisation, der ikke er robust nok til at håndtere forandringer, eller selvsikker nok til at håndtere potentielle trusler. Det kan hæmme virksomhedens vækst. En sikker IT-servicepakke vil vokse problemfrit med din virksomhed, som kan tilpasses nye serviceniveauer, når du har brug for dem.

# 5: Konkurrencefordel

Ud over at styre væksten af ​​din virksomheds infrastruktur, vil brugen af ​​en sikker it-service hjælpe med, at give din virksomhed en konkurrencefordel i forhold til dine konkurrenter. Ved at implementere et stærkt, robust og fleksibelt IT-system kan din virksomhed levere en bedre kundeoplevelse til slutbrugerne, hvad enten det er i form af et mere responsivt salgsteam eller blot i form af en hurtigere hjemmeside og optimeret mobilplatform, som forbedrer effektiviteten.