Videomøder

Udvisk grænsen mellem fysiske og digitale møder. Opret forbindelse til andre møderum, kolleger eller deltagere via et videomøde. Det lyder nemt – men mange synes, det er svært. Vi hjælper dig med at minimere risiciene for tekniske problemer og gør det muligt for dig at oprette forbindelse til et videomøde ved blot at trykke på en knap. Det skal være lige så nemt at oprette forbindelse til et videomøde som at gå ind i et møderum, uanset hvor du befinder dig, hvilken computer du har, eller hvilken mødeplatform du benytter.

BYOD – Bring Your Own Device

Det betyder ganske enkelt tag din egen enhed med til mødet. Det betyder, at teknikken i møderummet tilpasses og tilslutter den enhed, du opretter forbindelse med til mødet, som for eksempel en computer eller tablet. Kort og godt betyder det, at når du tilslutter din computer til skærmen, tilsluttes computeren til alt udstyr i rummet, og du får adgang til højttalere, mikrofon, kamera og skærm. Det gør, at du selv kan vælge, hvilket program du ønsker at anvende til mødet – Zoom, StarLeaf, Skype for Business, Microsoft Teams eller det, du nu vælger.

BYOD gør det nemt for dine medarbejdere og gæster at oprette forbindelse til et møderum helt problemfrit med deres telefon, tablet eller computer. Uanset hvilken konferenceplatform I anvender, giver det en smidig og tryg oplevelse, og samtidig får du adgang til al den teknik, der findes i møderummet: skærm, videokonferencekamera og lydudstyr.

Team meeting in modern boardroom with interactive screen